A FARMERAMA nevű játékba kb 1 hétig nem jelentkeztem be és most nem enged belépni. Mi lehet a baja?
"Nagyon jól jönne a segítség, ugyanis már nagyon sok időt és pénzt tettem bele, és nem akarom elveszíteni, meg szeretem is a játékot..."
Erre hogy lehetett pénzt költeni?
Egyébként, ha vennél egy valódi kis kertet, ott tudnál ehető zöldséget, gyümölcsöt termelni.
Valószínű, jobban járnál, mint ezzel a gyagya "játékkal"! :)
1. válaszoló.: Igen, törölgettem programokat. De én úgy tudtam, hogy ehhez a játékhoz csak az Adobe flash plyer program kell, az pedig fent van.
2. válaszoló.: Te nem tudod, mert nyilván nem játszod a játékot! Igen, lehet bele pénzt költeni... Amúgymeg kikapcsolódásnak nagyon jó játék, lehet, hogy neked nem, de nekem igen.
Kérdezőnek. Ha ez neked jó kikapcsolódási forma, szerencsétlen embernek tartalak! Elmégy az élet lényege mellett, mint sokan mások!!
Egyébként egy hétvégi kertben emberként tevékenykedhetnél, ami még finom zöldségekkel és gyümölcsökkel is ellátna, ha legalább annyi időt fordítanál rá, mint arra az agymosodás játékra!!!
Aki esetleg sejtené, hogy mi lehet a baja:
Így néz ki, mikor jelentkezne befele. Miután ezt a képet beadja kilök onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!