Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A FARMERAMA nevű játékba kb 1...

A FARMERAMA nevű játékba kb 1 hétig nem jelentkeztem be és most nem enged belépni. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Már régóta játszom rajta, és már máskor is volt olyan, hogy több mintegy hétig nem voltam bejelentkezve! Most pedig, mikor beírom a felhasználónevemet és a jelszavamat tölt ugyanúgy, ahogyan mindig is, aztán mikor már töltené befele a főkertemet kidob! Nemtudom mennyit számít, de a játékban ahol a farmaranyakat (aranyat) és a csengőpengőt (pénzt) mutatná, ott csak annyi van írva, hogy NAN. Mi lehet a baja? Letörölték volna a Farmerama regisztrációmat? Vagy valami más? Valakivel, aki játsza a játékot történt már ilyen vagy ehhez hasonló? Nagyon jól jönne a segítség, ugyanis már nagyon sok időt és pénzt tettem bele, és nem akarom elveszíteni, meg szeretem is a játékot...
2015. márc. 10. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
a te gépednél van a gond, nem raktál fel valami új programot, vagy törölgettél?
2015. márc. 10. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:

"Nagyon jól jönne a segítség, ugyanis már nagyon sok időt és pénzt tettem bele, és nem akarom elveszíteni, meg szeretem is a játékot..."

Erre hogy lehetett pénzt költeni?

Egyébként, ha vennél egy valódi kis kertet, ott tudnál ehető zöldséget, gyümölcsöt termelni.

Valószínű, jobban járnál, mint ezzel a gyagya "játékkal"! :)

2015. márc. 10. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló.: Igen, törölgettem programokat. De én úgy tudtam, hogy ehhez a játékhoz csak az Adobe flash plyer program kell, az pedig fent van.

2. válaszoló.: Te nem tudod, mert nyilván nem játszod a játékot! Igen, lehet bele pénzt költeni... Amúgymeg kikapcsolódásnak nagyon jó játék, lehet, hogy neked nem, de nekem igen.

2015. márc. 11. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek. Ha ez neked jó kikapcsolódási forma, szerencsétlen embernek tartalak! Elmégy az élet lényege mellett, mint sokan mások!!

Egyébként egy hétvégi kertben emberként tevékenykedhetnél, ami még finom zöldségekkel és gyümölcsökkel is ellátna, ha legalább annyi időt fordítanál rá, mint arra az agymosodás játékra!!!

2015. márc. 12. 23:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Aki esetleg sejtené, hogy mi lehet a baja:

[link]

Így néz ki, mikor jelentkezne befele. Miután ezt a képet beadja kilök onnan.

2015. márc. 14. 01:15
 6/7 4lábavanasztaldenems válasza:
Írj a supportnak (játékablak alatt elérhető), ők biztosan tudnak neked segíteni, hogy mi a teendő.
2015. márc. 21. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
SZia megoldódott már a probléma? :)
2016. júl. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!