Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Magyar mmorpg játékok?

Magyar mmorpg játékok?

Figyelt kérdés

Én olyan játékokat keresek amiben fejlődni, fejleszteni kell az embereket, karaktereket húzni, ki fejleszteni kell! El kell menni küldetéseket megcsinálni, teljesíteni vadászni, gyűjtögetni kell! Tehát mindig lehet benne csinálni valamit sosem unod meg!

Akár minecraft szerű is lehet mivel ott is fejleszteni gyűjtögetni kell és hogy minél több mindened legyen!

Leginkább multi playeres lenne a legjobb!

2015. szept. 27. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A Metin 2 meg a Gates Of Andaron ami magyar, de mind a kettő hitvány szar.
2015. szept. 27. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedves első, tudom ezen rengeteget játszottam a metin2 inkább az én stílusom de már qurva unalmas sajnos! Gates of andors ismerem nem tetszik de nekem ilyesmi mmorpg kellene vagy valami ami lefoglalja az embert valaki valamit?
2015. szept. 27. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak 2 magyar nyelvű van, a metin 2 meg a 4story (gates of andaron). A többi mind angol.

Olyan nincs, hogy sose unod meg. az MMO-ból az O meg az online-ra utal, a 2. M meg a multiplayerre (mivel az mmorpg massive multiplayer online roleplay game).

Próbálkozz TERA-val, nem kell hozzá agysebésznek lenned, de nem olyan rossz.

2015. szept. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!