Alan wake?
Figyelt kérdés
szerintetek menne ati radeon 4350 hd 512 mb vga-n?? játszhatóan?2015. szept. 26. 11:06
1/5 anonim válasza:
szerintem ha csak videokártyádat nézzük igen. de ne számíts max beállításokra főleg alacsony illetve közepesen. illetve még jó lenne tudni a ramodat és a processzorod adatait is hogy hogy menne. de eredeti kérdésre tömören: igen menne.
2/5 anonim válasza:
Én meg sem próbálnám. Az Alan Wake tudja zabálni a gépet, az a videokártya pedig borzasztó gyenge. Minimumon küzdeni a 30fps-ért szerintem nem jelent játszhatót. Ráadásul ez pont egy olyan játék, ahol fontos a stabil és folyamatos futás.
3/5 anonim válasza:
Próbáld ki.
Minimumon lehet meglenne a 30 FPS, de biztos lennének helyzetek ahol az alá menne. A 30 FPS teljesen jó az Alan Wake-nek, viszont alatta már tényleg hátrányt jelenthet. (A célzás miatt. Én pl. a régi gépemen az EndWar-t volt hogy 10-12 FPS-el vittem, de nem zavart, mert nem volt szükség magas képkocka számra, hisz ugyanúgy tudtam kattintani és egységeket vezérelni. Nah de ez egy lövöldözős játéknál nem így megy)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) 4 gb ram, proci core2duo 2.8ghz e7400
2015. szept. 28. 10:17
5/5 A kérdező kommentje:
mediumon vinné a gépem?
2015. szept. 28. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!