Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem nem tetszik az...

Csak nekem nem tetszik az alan wake, vagy valamit rosszul gondolok?

Figyelt kérdés

már egy ideje játszok vele... de már egyáltalán nincs kedvem hozzá. ott tartok hogy egy farmon egy szinpadhoz értem és ott egy tucat ilyen árnyékember támad rám, és megpróbáltam ezt a rész néhányszor megcsinálni, nem ment, de valahogy nem is annyira érdekel.

nem tetszik a játék, az egész olyan szkriptelt, az irányítás sem túl kényelmes pedig pc-n játszok, és az egész sztori mindig az hogy menj valahova, harcolj, menj máshova, ott is harcolj, és így tovább. a hangulata tetszik, de rövid időn belül meguntam. pedig csak jókat hallottam róla, úgyhogy lehet hogy én gondolok valamit rosszul.

nektek mi a véleményetek?

2015. júl. 1. 14:08
 1/3 anonim válasza:
,
2015. júl. 1. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Túl van sztárolva, pedig elég vontatott és zavaros. Persze szép és hangulatos, de mint játék, nem igazán jó. Igaz, nekem a Silent Hill 2 sem tetszett, pedig mindenki szerint az a sorozat legjobb része.
2015. júl. 2. 00:19
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, szerintem is! nem utálom a játékot, csak.. nem élvezhető, pedig én imádom a horrort, csak nekem tényleg lerontja, hogy ennyire egyenes az egész játékmenet, és nem úgy emeli a kihívást hogy mondjuk másféle ellenségek ellen kell lenni, hanem hogy lerak egy szinte teljesen nyílt helyre és egy tucat ellenség támad meg, szinte semmi taktika sincs, csak próbálod túlélni.. legalább is nekem ez a tapasztalatom.
2015. júl. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!