Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Veletek is úgy van, hogy ha...

Szeretemavizet kérdése:

Veletek is úgy van, hogy ha megnéztek egy jó filmet, vagy elolvastok egy jó könyvet, aminek nagyon tetszik a sztorija, akkor napokig csak arra tudtok gondolni? (És ha elmúlik, az csak azért van, mert épp egy másikra gondolok)

Figyelt kérdés
Kicsit idegesít,ugye nem csak velem van ez?
2013. ápr. 14. 00:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, én is így vagyok. Nemrég olvastam A Da Vinci-kódot, meg az Angyalok és démonokat, napokig a kódfejtegetés járt az eszemben. De pl. az Eredet is nagyon magával ragadott, azon is sokáig gondolkoztam, mellesleg a kedvenc filmem.
2013. ápr. 14. 00:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem régen láttam a tv-ben részleteket a Hannibál c. filmből. Erre neten megkerestem és megnéztem a Bárányok hallgatnak, a Vörös sárkány, és a Hannibál ébredése c. filmeket. Mindegyik nagyon tetszett, de a Hannibál ébredése pár napig a hatása alá kerített.

Meg a Csodálatos elme is ilyen volt. Azt épp moziban láttam.

Könyvben pedig A nap szerelmese c. Dallos Sándor regény volt rám nagy hatással. Nem vagyok nagy "könyvfogyasztó", ezt is csak azért kezdtem olvasni, mert nem tudtam aludni, a polcon a sok könyv közül meg ennek a címe volt a legérdekesebb. Örülök hogy így alakult. Belekezdtem a folytatásába is (Aranyecset), de azt nem olvastam végig. Az már egyszerűen nem tetszett.

2013. ápr. 14. 02:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, velem is pont így van, sőt sokkal rosszabb. Szinte megszállott leszek, mindent kiderítek róla, majd ha megvan "ejtem". Tudom, hogy ezt csinálom, de nem tudok leszokni róla,és nagyon idegesít.
2013. ápr. 14. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!