Miért nem szeretik sokan a S. T. A. L. K. E. R. Clear Sky-t?
Még csak a Shadow of Chernobyl közepén járok (vanilla alap verzió, másodjára viszem, jelenleg Master nehézségi fokozaton) és szerintem a hibái ellenére egy rendkívül jó játék. Ami másoknak Fallout, az nekem S.T.A.L.K.E.R., legalábbis az első játék alapján.
Már megvan Steamen mind a 3 epizód. Miért utálják sokan a Clear Sky-t? Azt olvastam hogy megjelenéskor egy félkész vacak volt, de elvileg kijavították a hibák zömét. Valóban ennyire rossz lenne? Kihagyni semmiféleképp sem fogom, csak kíváncsi vagyok pár ember véleményére, akik játszottak vele.
Illetve a Clear Sky nehezebb a Shadow of Chernobyl-nál?
Az első rész is "félkész vacak" volt, amikor megjelent. Egyébként a CS sem rossz. Sok téren történt előrelépés, de a zóna elég sűrűn lakott lett benne, minden sarkon stalkerekbe fut az ember és eléggé erőltetik benne a frakció témát, a története pedig gyengébb az elsőnél.
Én összességében előrelépésnek éltem meg, de nem tud annyival többet, ami egy kövérebb modba ne fért volna bele.
Ahh azt se tudom hányszor vittem végig azta de jó játékok voltak :D
Lehet holnap nosztalgiázok :D
Am van 4. Része a lost alpha csak az már komoly lehet kocsit vezetni benne... A karaktert kívülröl nézzni és már alhatunk hálózsákbam na meg a fizika rettentő jó lett :D
Kivéve a kocsikban -,-
És a jó öreg shadow of chernobyl mappot kapjuk vissza sok sok sooook változásal de még a történet is ugyan az sol sol sooook változásal :D
Ami persze nagyon jó!
Valóság hűbben is meghalnal az NPC-k de nem mintha a többibe rosszak lettek volna...
A rossz hírem ezzel hogy sajna búgggos mint a f#sz de már gondolom vannak rá javítások hisz én már régen játszottam :D
U.i:good hunting STALKER :}
Szóval lényegében a CS olyan mint egy standalone expansion. És kissé más.. gondolom a kevés kézzel fogható újítást a hangulat és a meglévő elemek változtatásával próbálták elérni. (Pl. a csapattárs sem új elem, de ha sokan vannak az újszerű). Látszólag egyébként ugyanaz a játék, csak 1-2 újdonságot beleraktak, meg van pár új helyszín, esetleg fegyver.
Nem igazán szeretem a modokat. :) Szeretem úgy játszani a játékot ahogy azt a tervezők létrehozták, egy pontosabb lövés vagy ilyesmi moddal úgy érezném hogy cheatelek.
Jelenleg attól félek a SoC-ban hogy master nehézségi fokozaton elakadok az erőműnél, az még Stalker-en is iszonyat nehéz volt. De mire eljutok oda, az rengeteg idő. :)
Főleg ha minden mellék küldetést megcsinlasz :D
Melyik frakciót szoktad választani?
Szabdság/szolgálat?
Vitted már végig úgy hogy teleportálni kellet az atom erőmunél?
Nem a legjobb video de hasznos és tényleg ott van :D
Őszintén szólva a két frakció közötti háborút eddig mindig kikerültem. Mindkét frakciónak megcsináltam 1-1 mellékküldetését, de nem akartam egyik ellen sem lenni, így megmaradtam mindkét végigjátszásnál neutral-nak.
Jelenleg a teleportálós ending-re hajtok. :)
Most viszem Master-en, és komolyan mondom, ezt a játékot így kell játszani. Sokkal nyomasztóbb így.
Az elején lévő suit-ot egyébként megtaláltam. :D De köszi.
Az biztos. Beférkőzött a kedvencek közé. :)
Egyébként sikerült végigvinni a portálos igazi endinggel, Master-en. Nagy élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!