Elejétől fogva értettem azt, hogy mit magyarázol, csak..nem is tudom..ilyen vagyok. Végülis, igazad van..Jól elvoltam team nélkül is FFA-n, csak szerettem volna kicsit teamelni is, a Team szervereken meg csak kudarcaim voltak talán ezért akartam FFA-n teamelni.
Egyébként megkérdeshetem, hogy a Party mire jó? :D

Mielőtt nekilátsz, nézd meg mikor rányomsz hogy create, szervert vált, betesz más pályára! Ezt gondolom nem kell ecsetelni miért történik! :-)
Team szerverhez visszatérve, ha tartósan használsz egy nevet, hidd el megszoknak, csak tedd egyedivé (szimbólumok stb...) Igaz utánozható, de több időt vesz igénybe, meg a lelkes kezdők nem jellemző hogy utánozzák! Nekem is volt hogy a nevemet felvette, de a szimbólumokat már nem tudta! Meg hidd el sok játékosnak, akit ismersz, akivel lehet teamelni, van egy jellegzetes játék stílusa, amiről megismered! Én csak azokat segítem, mert azok vissza is adják ha kell, nem csak felpumpálom, majd lelép! Vannak apró jelek, amikre jó figyelni, de ehhez idő kell, mert csak így lehet jókat teamelni! Aki meg megszívat, szétrobbant téged a csapattárs, akkor kell türelem, látja azt más is, főleg ha ismer téged, és orvosolja a sorsát a szemétnek! Ugyanez vonatkozik nagyvonalakban az áruló összejátszókra, akik a három szin között nem tudnak külömbséget tenni! De jó látni hogy lehet veled kétirányú hangnemben is társalogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!