Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki Agar. Io szövibe? Az...

Valaki Agar. Io szövibe? Az írjon pm-et.

Figyelt kérdés

2015. szept. 24. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szövetségre ott a team szerver! Ha egyedül nem megy a játék, akkor gyakorolni sokat, nem pedig mások játékélményét rontani kell! Bocsi de ez a tömör igazság!
2015. okt. 5. 08:25
 2/13 A kérdező kommentje:

Egyedül nem megy a játék? Rontani más játékélményét? Remélem nem komolyan írtad..

A team serveren a hozzád hasonló idióták vannak, ott nem teamelnek..nem segítenek egymásnak..Normális embereket keresek, mert egyedül már nem annyira érdekes.

Még annyit, hogy ha a Te élményen romlik attól, hogy én jól szórakozok csapatba, akkor nem Én, hanem Te nem tudsz játszani..

2015. okt. 5. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Az hogy neked a team szerveren nem segítenek, az a te hibád! Erre nem gondoltál még? Be kell illeszkedni! te magad írtad meg az okát hogy az FFA-n teamelsz! Szerined kinek jó hogy az ffa-n játszol te meg a haverod, és ketten tudjátok csak elkapniu az egyedül játszókat? Más értelmes okot nem látok rá! Ha egyedül nem érdekes, akkor menj tanulj meg beilleszkedni, és próbálkozz a team szerveren! Érdekes én ha team szerón játszok segítenek! Ez most hogy van? Pontosan a te féléd miatt nincs már értelme az ffa szervernek! Bemegy az ember hogy egyjátékos módban játszon, és te féléd miatt nincs már meg az agar-on ez a lehetőség, mert kivétel nélkül minden pályán van egy, kettő ilyen értetlen, aki nem tudja hogy a team szerver mire való! Nem gondolod hogy ha szétnézel egy ffa pályán nem véletlenül van a játékosok túlnyomó többsége egyedül? Nem gondolod hogy valami "misztikus" erő nem véletlenül hozta létre a team szervert? De az is elárul párr dolgot a team képességeidről hogy itt keresel "társat" a játékélményed javítására!
2015. okt. 8. 16:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Mellesleg ezeket a játékosokat neked találták ki, és bár többen lennének! https://www.youtube.com/watch?v=z7-gx4to7bI
2015. okt. 8. 16:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Beilleszkedni?

Te most ugye tisztában vagy azzal, hogy teljesen anonym easy játékról van szó!?

An én ,,fajtám miatt'' nincs értelme az FFA szervernek? Szerencsére több FFA szerver van és alig pár teamer az FFA-kon, nem telik 5mp-be szervert váltani, szóval erről ennyit..

Beilleszkedni? Hova? Az milyen, hogy őtet kapják elfele, felfeedelem, aztán amikor én vagyok ilyen helyzetben, akkor a kedves hozzád hasnoló Team játékosok a fűrész mögül nézik végig, hogy hogyan kapnak el? Nekem eddig csak ilyen élményem van a Team szerveren, ezért is hagytam ott, FFA-ban pedig ha csak 1 embert találsz, aki teamel veled, máris szórakoztatóbb, mint 50 olyannal, aki nem tud elkapni, de ezzel egyenlően leszar..

2015. okt. 8. 16:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Mellesleg, az olyan embereket akiket nekem találtak ki(A videóról beszélek) több olyan videója van, amiben teamel az FFA szerveren. Mindenki ezt csinálja ha van rá lehetősége, én miért ne?
2015. okt. 8. 16:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Khm..Adtam még egy esélyt a Team szervernek..Egész jó helyre dobott, ilyen egyenlőség volt..a grafikonon mind3 színnek ugyanannyi volt. Egész jól felfejlődtem..Ekkor mi történt? Piros ként a fürész mellé értem, erre jön egy kisebb piros csapattárs és rámlövi....Rosszab lett a team szerver közössége mint volt..
2015. okt. 8. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen anonym játék, de ha észre vetted volna lehet nevet adni magadnak! Ha nem kisezer nevet használsz akkor idővel megismernek és segítenek, persze ha tudsz csapatként játszani, és kivárod még elfogadnak! Egy délután alatt ne várj csodát mint tegnap! Szervert váltani igen lehet, csak tudod minden szerveren ott van egy két team szerveren életképtelen páros, akik tönkre teszik a egyedül harcolj játék lényegét! Vagy ezt képtelen vagy megérteni? Türelmesen várom mikor jön rá komolyabb szankció amit csinál a te féléd, mert kisebbek már vannak, de ha minden igaz ki lesz védve! Akkor ismét lesz értelme az ffa szervernek! Én kimondottan szerettem ffa-n játszani, csak mióta a te féléd teamel az ffa-n nincs értelme az ffa szervernek! Addig marad a team! Igen amit te csinálsz az ffa-n (szövizel) az valóban vezethet az első helyre, csak tudod az hamis élmény, mert felborítod a "társaddal" az esélyeket, mint mikor egy játékban anno csak isten módban tudott szegény pára elérni valamit! (doom) A te szegénységi bizonyítványod hogy csak ilyen eszközökkel tudsz játszani, valamint értelmet találni a játékban! Sajnos bármennyire is bántó, ez az igazság! Jegyzem meg a doom jobb volt, ott lanban nem lehetett csalni! Több sikert nem kívánok a játékhoz, mint amit így el tudsz érni! Ja ismétlem, érdekes módon én nem tapasztalom hogy "elárulnának" team szerveren! Neme gondolod hogy valami oka lehet?
2015. okt. 9. 11:33
 9/13 A kérdező kommentje:

Természetesen van oka, az, hogy ott is vannak trollok..Ismétlem, egy anonym játék..Felveszek egy nevet, azt 2 perc múlva már másnak is megtetszett..

Egyébként nem ,,az én fajtám'' mert egy az, hogy munka mellett napi 10 percet ha játszok, annyi idő alatt meg aligha találok normális társat..

Ami pedig a team szervert illeti, az miért is lenne már az én hibám, hogy ő mint csapattárs rám lövi azt a sz*rt!?

Még1 kérdés, ahhoz mit szólsz amikor team szerveren az ellenséggel vannak úgy teambe ketten, mint az FFA teamerek?(Értsd.: Piros-Kék; Kék-Zöld páros)

2015. okt. 9. 11:56
 10/13 A kérdező kommentje:

,,életképtelen játékos''

Nem veszed kicsit komolyan?

2015. okt. 9. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!