Daraltkeksz kérdése:
Megfelelő gépen miért kezd el szaggatni egy játék, ha közben az asztalra levisszük?
Figyelt kérdés
A következőt tapasztaltam több játéknál is. Az új Hitman Absolution játékot végig vittem, simán vitte a gépem. Legközelebbi végigjátszásnál volt, hogy a windows gombal vagy ctrl+alt+del nyomásával levittem asztalra a játékot. Azután folyamatosan elkezdett szakadozni. Más játéknál is tapasztalam ilyet. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?2015. szept. 23. 13:45
1/2 anonim válasza:
az a gond, hogy nem kéne lelépegetni asztalra. Ha lenyomod asztalra, akkor kikerül a töltésből, ezért a gépnek windowed módban kell futtatnia ami jóval több erőforrást igényel, erre még rájön az amivel te szüttyögsz, mert muszáj játék közben lenyomni asztalra. Akkor már váltogatni kell a játék adatszámolásai és az általad használt dolgok közt (minimum asztal megjelenítés) és máris faszán megosztottad az erőforrásaidat, amit meg a jelek szerint nem bír a jelenlegi konfigod.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, de ha másnap újra játszom vele és akkor már végig csak teljes képernyőn játszom, nem rakom le a tálcára, akkor miért szaggat? Mintha valami törés lenne a játékban. Magához a játékhoz meg elégnek kell lennie a gépnek mert már egyszer végig toltam gond nélkül.
2015. szept. 24. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!