Nekem megfelelő karakter lenne Shen?
Eddigi karaktereim akik megvannak és elég jól játszok velük:Zed,Katarina,Fizz,Fiora
Mindig az a típus voltam aki sebzésre,varázssebzésre szerettem építeni buildot és azok a karakterek jönnek be akik azok a tipikus "orgyilkosok" mint a fent említett karakterek
Arra lennék kiváncsi hogy nekem érdemes beruházni shenre?
Vagy ha nem akkor milyen karaktereket javasolnátok?
Shen egy nagyon jo tank/ad karakter. De ha assainokat kedveled, nem o a te karaktered.
Akali esetleg? Talan meg Nidalee, ot is egeszen jol lehet assasinosra epiteni, jatszani.
Shen offtank/tank, nem assassin.
És tegyük Akalit félre, játssz valami nehezebbel - Ekko, Azir is kemények miden, sokkal többet fogsz érni velük teamfightban, mint egy "igazi" assassinnal. Diana is erős most, jó burst dmg-e van, őt nem tudom, mennyire lehet assassinnak nevezni, és inkább jungle-be való (miden könnyen kiszivatható, ha nem tudsz vele játszani - melee champ, azért). Hiszed vagy sem, a juggernautok ellen (Darius, Skarner, Garen satöbbi) alig fog egy assassin érni valamit, jobban jársz, ha keresel valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!