Haddvezér kérdése:
Hogyan lehet megoldani a word of tanksben a problemakat? Pl nem indul el?
Figyelt kérdés
allitottam par modot es egyszer csak ra kattintok a jatekra es elindul de kozben kilep....2015. szept. 22. 20:18
1/4 anonim válasza:
Próbáltad újra telepíteni?
Ha nem akkor töröld le az egészet csak a telepítőjét hagyd meg majd rakd fel újra a gépre.
Pontosan mennyi modról is van szó?
Szerintem max 2-3 mod lehet berakni, ha nem bírja a géped akkor másik modot töltsél le vagy ne modold be mert nem fog elindulni.
Remélem segítettem.
2/4 A kérdező kommentje:
hat meg nem mert elegge gyenge a netem es nem tudom ujra telepiteni a jatekot...
2015. szept. 23. 18:41
3/4 A kérdező kommentje:
3 modot toltootem le
2015. szept. 23. 18:41
4/4 anonim válasza:
Muszáj lesz újra raknod vagy esetleg a modokat kiszedni.
Még azt is megpróbálhatod hogy arra az időpontra vissza állítod a gépedet mikor még nem volt benne mod de ez mindent töröl amit attól az időpontól idáig letöltöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!