Mi okozhatja a Skyrimban a fényeffekt problémákat?
Van fent pár módom de egyik se textura mód leginkább itemeket raktam bele , bár azért van benne 1-2 realistic water vagy épp tűz. Ezeket egyébként már kivettem a játékból és úgyse volt jó , lejebb vettem a grafikát az se segített , maxon se volt másképp. FXAA és AA ki-be kapcsolása se , látótáv lejeb-feljebb vétele se.
A probléma meg úgy néz ki , hogy a fényeffektek pl tűz elkezd fehéren világítani vagy ha felkel a nap be-be villan egy fehér folt néha egy texturán árnyék helyett színes folt van vagy ha pl villámlik néha akkor is csinálja és már nem tudom mitől.
U.I.: a játék eredeti.
lehet rossul lett modolva. Én pl összeraktam elsőként egy full realistic modot (kinézetre) és a víz f*s za, tükröződik, minden, a fa meg mint valami lefosott kilométer kő úgy néz ki, tiszta pixel :D
Szóval lehet olyan a mod is, vagy többféle fényt módosító modot kellene belerakni stb.
Ilyen sok próbálkozás után én a helyedben újratelepíteném a játékot, minimál grafikán modok (nem mód!) nélkül indítanám, és megnézném most is hibás-e.
Ha igen, akkor videókártya hiba valószínűleg. Telepítsd a legújabb videokártya drivert. Ha ez sem javítja ki, akkor próbálj szerezni egy másik videókártyát ismerőstől, és megnézni azzal csinálja-e. Így kiderül, hogy a te kártyád a ludas. Csak akkor vegyél új kártyát, ha kiderül, hogy tényleg rossz, mert okozhatja még pár dolog. Memória, alaplaphiba (de akkor már tényleg gond van, és máshol is jelentkezett volna).
Néhány játéknál nem mindegy hogy AMD vagy nVidia kártya alatt fut, és ha régi a kártya, akkor ez bezavarhatja a progit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!