Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet megoldani az...

Toast_with_Eggs kérdése:

Hogy lehet megoldani az alábbi problémákat Sims 4-ben?

Figyelt kérdés
A játék kiválóan működik, de nem tudok egy más után két tárgyat letenni/forgatni/törölni, át kell mennem élő módba és csak ezután enged még egy módosítást. A másik nagy gond, hogy nem enged menteni. Minden próbálkozáskor ezt írja: mentési hibakód:0. Utánaolvastam, elméletileg ez csak laptopoknál van így, asztali gépen jól menne. Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg megtudta oldani?

2014. szept. 13. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 laptopon is fent van a játék, egyikkel sincs semmi baj. Frissítések óta persze...

Ha meg nem eredeti a játékod akkor az a baj.

2014. szept. 15. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
próbálj patchelni
2014. szept. 15. 16:19
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom vele. Pedig a gépigény megfelel. Csak azt nem értem, hogy mi köze hozzá, hogy ha nem eredeti? Attol függetlenül, jo kell, hogy legyen. PLusz nekem olyan gondom van még, hogyha mods mappába teszek egyedi tartalmakat, akkor utána nem indítja el a játékot, viszont ha törlöm belőle, akkor meg már jo.
2016. szept. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!