Már egyiket se igazán érdemes, mert kifutó modellek.
2015. szept. 21. 18:34
2/7 A kérdező kommentje:
most van egy ps2 már régi és azt szeretném lecserélni de nem akarok egy vagyon kidobni csak azért mert van valami új verzió, nem mind járt a leglyobbat akarom én el vagyok a sárgakazetás nintendoval is, de akarok valami újat élvezetesebbet, de ahogy mondtam nem akarok szétszorni egy csomo pénzt a legujabbra avval hogy ez a "legyobb".
2015. szept. 21. 19:01
3/7 anonim válasza:
Nem azért érdemes venni a mostani generációt (PS4/XO), mert azok a legújabbak. Azért, mert a PS3/X360 egyszerűen kiöregedett. Egyre kevesebb a támogatottsága, nem csak játékok terén. Egyre jobban áttér mindenki a jelenlegi generációra, így a boltokban is nincs már olyan nagy választék belőlük. Használtat konzoloknál meg vigyázni kell, mert elég könnyen áttudnak verni. Ráadásul, ha játékokkal és kiegészítőkkel együtt adják máris majdnem annyiba kerül, mint egy PS4/XO. Emiatt én a helyedben mindenképpen a jelenlegiek közül választanék.
Ha előző generációst akarsz, akkor meg ott pusztán az exkluzív játékok számítanak. ,,Kalóz" játékokban meg ne is gondolkozz, nem éri meg. Anyagilag kb. ott vagy, mintha megvennéd eredetiben. Viszont az eredetinél csak beteszed a lemezt, legfeljebb telepíted és játszol, addig a másoltnál még egy csomót kell vesződnöd vele.
2015. szept. 22. 11:20
4/7 anonim válasza:
Olcsóbban a 360-at, de már egyikre se jön kb semmi szal ha nem a régi címeket akarod bepótolni akkor felesleges.
2015. szept. 22. 11:55
5/7 A kérdező kommentje:
én azt értem hogy mindenel együtt vehetné egy ujab generáciosat, de nem akarok anyit költeni+még a hozzátartozok és a játék, mert egy ujabb árábol tudnék venni egyet egyel lejeb generácioval és akorr sok játék sokk tartozêk= nagyobb élvezet
2015. szept. 22. 15:29
6/7 anonim válasza:
Az oldal szabályzata azt írja, nézd meg, van-e már ilyen kérdés, mielőtt kiírsz egyet. Rengeteg ilyen kérdés van fenn, ott megtalálod, amit tudni szeretnél. Írd be a keresőbe Xbox360 vs PS3 --vagy ezt-- Xbox360 vagy PS3
2015. szept. 22. 19:51
7/7 anonim válasza:
ha a régebbi generáció mellet rakod le a voksod akkor a baráti körödtöl is függ de ha senkisen sincs akkor xbox 360 mert jobb a store jobbak az ingyenes játékok a szerverek is gyorsabbak a letöltés is gyorsabb és a kontroller is kényeslmesebb de viszont inkább next dzsen konzolt vegyél
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!