Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks pár tanács?

World of tanks pár tanács?

Figyelt kérdés
Holnap kezdeném el játszani pár tanácsot adnátok?Harccal vagy ilyesmikkel kapcsolatban

2015. szept. 12. 17:34
1 2
 1/11 CukorHero ***** válasza:

1. Válassz játékstílust: 5 fajta tank van(Heavy, Medium, Light, TD, SPG[arty]).

-Heavy: Nagy páncél, pontatlan, erős löveg, nagyon lassú. [Elöl harcol az ellenség arcában.]

-Medium: Közepes(inkább kicsi) páncél, pontos, jó löveg, gyors. [Oldalt megpróbál az ellenség mellé/mögé kerülni.]

-Light: Semmi páncél, jó löveg, nagyon gyors [Spotter tank (felfedező)]

-TD: Közepes páncél(gyakran kicsi), pontos, erős, jó löveg, közepesen gyors. [Hátul marad, és onnan lő.]

-SPG: (felülnézetes játék) Nagyon brutál löveg(közelre sz@rt sem ér), 0 páncél, lassú(a legtöbb). [Kimegy a pálya sarkába, és onnan osztja az áldást.]

2.Ne legyél hülye: Ne lövöldözz a földbe, és ne lőj csapattársat.

3. Egyszerre csak 1, max 2 ágat vigyél: Ne kezdd el egyszerre az összes fejlesztési ágat, csak 1-2őt, és lehetőleg hasonló játékstílusúak legyenek.

Aktív felfedezés: Ide-oda cikázik a pályán, és úgy próbál felspottolni ellenséget, hogy őt nem látják meg.

Passzív felfedezés: Beáll egy bokorba elöl, és mozgás nélkün, egyhelyben áll, és felspottolja az ellenséget.

Linkek:

https://www.youtube.com/watch?v=W5sDL8bu7f0 A. O. 1.

https://www.youtube.com/watch?v=2oA4H7oaKkg A. O. 2.

https://www.youtube.com/watch?v=d0aIXv7xpfk Mr Scheff

Remélem tudtam segíteni ;)

2015. szept. 12. 21:36
 2/11 CukorHero ***** válasza:
Hopp. Az lemaradt, hogy az aktív ill. passzív felfedezés lightoknak van.
2015. szept. 12. 21:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Áh köszi és egy kezdőnek melyik típust ajánlanád?
2015. szept. 13. 07:30
 4/11 Vida Sándor ***** válasza:
Nem lehet mit ajánlani, magadnak kell kitapasztalni, mi fekszik jobban. Ne rohanj fejetlenül előre, mert kipukkansz, mint a lufi.
2015. szept. 13. 10:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Én a gyors tankokat szeretem majd meglátjuk melyik típus lesz a nyerő
2015. szept. 13. 11:55
 6/11 Brandon41 ***** válasza:

Na,a válaszolónak nincsen teljesen igaza,mert az nem teljesen igaz hogy a heavy tankok pontatlanok,meg abban az erős páncélzatban sincsen teljesen igaza.

2.a td-knek sincs feltétlenül közepes páncélzatuk mert vannak teljesen papír tankok pl hellcat.

2015. szept. 14. 21:11
 7/11 Brandon41 ***** válasza:

És lehagytam az olyan td-ket

melyeknek nagyon jó páncélzatuk van pl t95(de 13km/h végsebesség)

3.az artyk sem feltétlenül lassúak mert vannak gyors artyk is pl fv304 stb.

2015. szept. 14. 21:18
 8/11 Brandon41 ***** válasza:
De ajánlom hogy a YouTube-on nézegessél ph3lannak az akadémiát videóit,ott megtudsz egy pár dolgot a wotról meg a tankokról,ja meg cleverland oktató videóit is nézd meg
2015. szept. 14. 21:24
 9/11 CukorHero ***** válasza:
A videókat linkeltem, ott van az arty mellet, hogy a legtöbb lassú, és nagy átlagban írtam le a tankokat. A T95-ről mpedig tudom, hogy nem kicsit van páncélozva(1800 mm effektív páncél), ugyanis megvan a garázsban.
2015. szept. 14. 21:27
 10/11 Brandon41 ***** válasza:
Hol van rajta 1800mm-és effektív páncél?
2015. szept. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!