Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CGC hiba az Alpha Protocol...

CGC hiba az Alpha Protocol telepítésekor?

Figyelt kérdés

Most vettem egy Alpha Protocol nevű játékot,melyet rögtön telepíteni próbáltam.Még az első lemez volt benn, amikor CGC hibát írt ki a data2.cab állományra.

Azt hallottam,hogy ez arra utal, hogy sérült a állomány.

Mitől lett ez és,hogy tudnám megoldani?

Láttam külföldi oldalakon, olyan tanácsot,hogy másoljuk rá a DVD tartalmád a merevlemezre,de ott se engedi a data2.cab állományt(ami az összes közül a lgenagyobb).

Fakadhat ez abból,hogy eredetileg nem WIndows 7-re készült a játék?(kompatibilitási módokat próbáltam)

2015. szept. 8. 18:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocs, rosszul emlékeztem: CRC
2015. szept. 8. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A játék Steamen aktiválandó?

2015. szept. 9. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Ha azt érted ez alatt,hogy steamen vettem-e akkor nem.

A termékkódját nem vette be a steam.

De azóta megoldódott a probléma.

Nem emlékszem,hogy akármi érdemlegeset is állítottam volna rajta,de amikor megint megpróbáltam a lemez tartalmát a gépre tenni, engedte hiba nélkül.Utána simán tudtam a merevlemezről telepíteni.

Azután láttam,hogy a gyártó leállította a szervereket,ezért telepítettem az 1.1-es patchet.

Azóta hibátlanul fut.

2015. szept. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!