Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehetne ezt megoldani?

Hogy lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Az van hogy mesterMC-és minecraftot játszottam régen de most az új vírus írtóm leblokkalja meg nem hagy újratelepíteni.Pedig én azt szeretném mert abba több minden van mint a többi minecraftba. Nem lehetne a honlapjukra írni vagy e-mailt küldeni vagy valami üzenetet küldeni nekik hogy vírusos az oldaluk ?

2015. szept. 6. 13:16
 1/2 anonim válasza:

Helló!

Nincs vírus a MesterMC kliensben illetve a hozzá tartozó fileok is mind tiszták.

Amennyiben nem hiszed el virustotal.com ra töltsd fel.

Javaslom a MesterMC kliens mind a kettő mappájának törlését. (Oda ahova telepítetted, leginkább a C meghajtón, illetve az %appdata% -ban)

Utána töltsd le a legújabb klienst a honalapról.

Hogyha elakadtál bárhol akkor írj egy emailt az info@mestermc.hu -ra és fejtsd ki a problémát.

Javaslom nem bele írni hogy "omfg vírusos a kliens" mert az drasztikusan csökkenti az empátiát.

2015. szept. 7. 16:45
 2/2 anonim válasza:
Szia nekem a laptopomon volt ez a probléma én nem pepecseltem evvel ki kapcsoltam addigra a vírusírtóm le telepítettem és kész! és nekem sajna akor az volt mikor be akartam kapcsolni akkor is ez volt szoval akkor is ki kellet kapcsolnom a vírusirtóm de nekem ez nem volt akadáj (a vírusírtóm a panda volt :) )
2015. szept. 16. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!