Mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Régen mestermc-és minecraftot nyomtam de most az új vírusirtóm nem engedi futni (VIPRE) tudnátok egy olyat ajánlani és ugyanolyan jó mint a mestermc és ingyen vírus nélkül letölthető?2015. szept. 5. 14:59
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jó lesz csak nem tudod hogy változtasam meg a kinézetem mindig egy vörös hajú lányként dob be?:D
2015. szept. 5. 16:51
3/5 anonim válasza:
ha nézetet akarsz váltani akkor használj eredetit.
4/5 anonim válasza:
Szia így old meg! nekem a laptopomon volt ez a probléma én nem pepecseltem evvel ki kapcsoltam addigra a vírusírtóm le telepítettem és kész! és nekem sajna akor az volt mikor be akartam kapcsolni akkor is ez volt szoval akkor is ki kellet kapcsolnom a vírusirtóm de nekem ez nem volt akadáj (a vírusírtóm a panda volt :) )
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt már én is kipróbáltam csak az a baj ilyenkor hogy mikor játszani is akarok vele akkor is ki kellene kapcsolnom mert akkor is leblokkolja és addig amíg játszok védtelen a gépem((:
2015. szept. 17. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!