Tudtok ajánlani PS3-hoz állatos játékokat?
Nem olyan kéne, ami mozgásérzékelős vagyis ilyen kamera kell hozzá, én leginkább farkasosat vagy lovasat szeretnék.
A Red Dead redemption-t is már vagy 13-szor kijátszottam és már unom. A GTA5-tel is sokst játszottam de az nem inkább állatos sajna, de a teheneket mindig terelgettem a motorral. De legalább egy kutya van benne, Chop. De nekem ilyen még autóversenyzős is megfelel, azt is csípem.
Előre is köszönöm a válaszokat! 13/L
Far Cry 3 a dzsungelben játszódik, vagy 20 fajta állat van benne, a tapírtól a krokodilig. Tiszta állatkert.
A Fallout 3-ban is van kutyád, ami akár végig kísérhet az egész játékban.
Shadow of the Colossus arról szól, hogy egy királyfinak 16 kolosszust meg kell találnia és ölnie, és az egyetlen segítség a kardja meg a lova.
Goat simulator
Én halálra röhögtem magam...
Tokyo Jungle, minden féle állat van benne kecske oroszlán, bivaly, farkas, macska, kutya, kakas...
Autosra meg ott a Gran Turismo 5-6.
Ridge Racer 7, Twisted Metal
Multiplatformból pl NFS-ek, GRID, GRID 2, GRID Autosport, Ridge Racer Unbounded, Test Drive Unlimited 2 , Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition)
Ez mind van ps3-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!