Más is sírt/kicsit könnyezett már egy játék jelenetén?
Figyelt kérdés
Én sose voltam az-az érzelgős típus. Sose fogtak meg az ilyen szomorú filmek és sohase sírtam rajtuk. De a mass effect 3 első jelenetén amikor - ->>>>>>SPOILER!!! - amikor hagyjuk el a földet és az a kisgyerek meghal a robbanásban még 19 éves fiú létemre is kicsordult 1-1 férfias könnycsepp. Egyszerűen a zene és közbe shepard szomorú arckifejezése visszaadta az érzelmeit a karakternek még ha az csak egy játékbeli karakter is. Számomra az egyik legszomorúbb jelenet volt eddigi játékos pályafutásom óta.2015. szept. 4. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!