GTA Sanandreas-ban hogy kell EZT a modot megcsinálni?
Nem nagyon szeretem a GTA san... De ezzel a moddal elbaromkodnék,egy darabig eljutottam,de annyi file van benne hogy em tudom megcsinálni...Cleo 4-et leszedtem és utána elakadok :S Nem tudom mit kezdjek a többi file-al! Légyszi valaki rendes sorrendbe mindent írjon le ami kell hozzá! (A játék mindig kidobott miután betettem a file-okat)
Mod neve: SasukeMod
Video: " https://www.youtube.com/watch?v=zVSRPMONLao"
A telepítéshez (a Cleon kívül) szükséges az imgtool program. Ezzel szerkeszteni lehet a játék által használt img fájlokat.
Itt találod: [link]
A modban, az "Add Gta" mappában lévő fájlokat IMGtool-al berakod a játék "models" mappájában található "gta3.img" fájlba.
A skin mappában lévő fájlokat pedig ugyanígy berakod a játék "cleo" mappájában lévő skin.img fájlba.
A többi mappa tartalmát csak átmásolod az azonos nevű mappákba.
*Némely mod után a crack már nem működik, így a játék mindig kidob pár másodperc után, ha nem találja a játéklemezt. Ha ez történne, akkor hagyd bemountolva az iso-t/ lemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!