Hogyan tudnám megcsinálni? ( Mass Effect 2 )
Mass Effect 2 játékkal kezdtem újra játszani, úgy akarom végig vinni hogy senki se hal meg.
A loyalitás küldiket milyen sorrendbe kell megcsinálni? Megvan az összes dlc a játékhoz.
Köszönöm
a lojalitas sorrendje mindegy, lenyeg hogy mindenkinek meglegyen.
a hajo legyen maxra kifejlesztve.
mikor elkezded az ongyilkos missziot, es parancsokat kell osztani csapatvezeto legyen Miranda vagy Garrusz, biotikus Jack/Samara, technikus Tali/Legio, a tulelokkel meg Jacob-ot kuldtem vissza.
Mindenki Loyalty misszióját megcsinálod. Ha vitatkozik 2 társad a hajón, akkor mindkettőnek igazat kell adnod (a kék válasz) vagy különben akit lecseszel, annak AZONNAL elveszted a lojalitását, függetlenül attól, hogy megcsináltad-e a küldetését vagy sem. A hajót fel kell fejleszteni maximumra, különben már az átvezető videóban meg fognak halni emberek, ahogy a hajó egyes részei felrobbannak mikor közelíted meg a Collector bázist.
A 2. csapat vezetője Miranda vagy Garrus legyen, a szellőzőbe Katsumit küldd, a pajzsot pedig Samara vagy Jack tartsa. Mordint asszem nem szabad az ajtóhoz rendelni, különben azonnal lelövik, függetlenül attól hogy lojális-e vagy sem. Én Jacket küldtem vissza a túlélőkkel, Jackob pedig a kaput védte, és nem halt meg egyik sem, úgyhogy ezt is tudom ajánlani.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a lojalitás küldiknél kiknél vigyázzak? kik közt tud vita kialakulni?
azt tudom, hogy jack meg miranda. tehát érdemes az egyiket utoljára hagyni, hogy a példaképet tudjam növelni addig.
de ki van még?
Tali és Legion is össze fog balhézni asszem, vagyis konkrétan Tali fogja elkezdeni fenyegetni szegény Legiont.
Amúgy Legion és Tali lojalitás küldetése és a kettejük közötti viszály elsimítása nagyon fontos, ez főleg a 3-ban fog igazán érződni. Maradjunk annyiban hogy nagyon szomorú dolgok fognak történni a 3-ban, ha elrontod.
Thane lojalitás küldetése előtt MINDENKÉPP ments, mivel nagyon könnyen el lehet rontani, és akkor nem tölti vissza a játék, hanem megy majd tovább, csak Thane véglegesen megutál.
Nem tudom hogy elsőre játszod-e vagy sem, ezért nem szeretnék részleteket írni... de kb. mindenki lojalitás küldetését el lehet rontani, ami végzetes következményekkel jár :( Nagy feladatra vállalkoztál, hogy mindenkit meg akarsz menteni. Nagyon nehéz lesz anélkül, hogy ne mondaná el valaki hogy mikor mit csinálj.
Hát kivittem már 2x!
De mindig meghalt valaki és ez bosszantott.
na már most 3. alkalommal nem követem el ezt a hibát. Minden lojalitás küldi előtt mentek, csak jó lenne tudni kik balhéznak, mert akkor a balhézósak közül valakit a végére hagyok, hogy legyen elég paragon.
És akkor ki tudom békíteni őket.
Igazad van tali meg legion is balhézni fognak, miranda meg jack is.
Valaki még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!