Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnám megcsinálni? (...

Hogyan tudnám megcsinálni? ( Mass Effect 2 )

Figyelt kérdés

Mass Effect 2 játékkal kezdtem újra játszani, úgy akarom végig vinni hogy senki se hal meg.

A loyalitás küldiket milyen sorrendbe kell megcsinálni? Megvan az összes dlc a játékhoz.

Köszönöm

2015. aug. 20. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

a lojalitas sorrendje mindegy, lenyeg hogy mindenkinek meglegyen.

a hajo legyen maxra kifejlesztve.

mikor elkezded az ongyilkos missziot, es parancsokat kell osztani csapatvezeto legyen Miranda vagy Garrusz, biotikus Jack/Samara, technikus Tali/Legio, a tulelokkel meg Jacob-ot kuldtem vissza.

2015. aug. 20. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenki Loyalty misszióját megcsinálod. Ha vitatkozik 2 társad a hajón, akkor mindkettőnek igazat kell adnod (a kék válasz) vagy különben akit lecseszel, annak AZONNAL elveszted a lojalitását, függetlenül attól, hogy megcsináltad-e a küldetését vagy sem. A hajót fel kell fejleszteni maximumra, különben már az átvezető videóban meg fognak halni emberek, ahogy a hajó egyes részei felrobbannak mikor közelíted meg a Collector bázist.

A 2. csapat vezetője Miranda vagy Garrus legyen, a szellőzőbe Katsumit küldd, a pajzsot pedig Samara vagy Jack tartsa. Mordint asszem nem szabad az ajtóhoz rendelni, különben azonnal lelövik, függetlenül attól hogy lojális-e vagy sem. Én Jacket küldtem vissza a túlélőkkel, Jackob pedig a kaput védte, és nem halt meg egyik sem, úgyhogy ezt is tudom ajánlani.

2015. aug. 20. 11:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igy fogom csinálni.
2015. aug. 20. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Még azt szeretném megkérdezni, hogy a lojalitás küldiknél kiknél vigyázzak? kik közt tud vita kialakulni?

azt tudom, hogy jack meg miranda. tehát érdemes az egyiket utoljára hagyni, hogy a példaképet tudjam növelni addig.

de ki van még?

2015. aug. 20. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Tali és Legion is össze fog balhézni asszem, vagyis konkrétan Tali fogja elkezdeni fenyegetni szegény Legiont.

Amúgy Legion és Tali lojalitás küldetése és a kettejük közötti viszály elsimítása nagyon fontos, ez főleg a 3-ban fog igazán érződni. Maradjunk annyiban hogy nagyon szomorú dolgok fognak történni a 3-ban, ha elrontod.

Thane lojalitás küldetése előtt MINDENKÉPP ments, mivel nagyon könnyen el lehet rontani, és akkor nem tölti vissza a játék, hanem megy majd tovább, csak Thane véglegesen megutál.

Nem tudom hogy elsőre játszod-e vagy sem, ezért nem szeretnék részleteket írni... de kb. mindenki lojalitás küldetését el lehet rontani, ami végzetes következményekkel jár :( Nagy feladatra vállalkoztál, hogy mindenkit meg akarsz menteni. Nagyon nehéz lesz anélkül, hogy ne mondaná el valaki hogy mikor mit csinálj.

2015. aug. 20. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát kivittem már 2x!

De mindig meghalt valaki és ez bosszantott.

na már most 3. alkalommal nem követem el ezt a hibát. Minden lojalitás küldi előtt mentek, csak jó lenne tudni kik balhéznak, mert akkor a balhézósak közül valakit a végére hagyok, hogy legyen elég paragon.

És akkor ki tudom békíteni őket.

Igazad van tali meg legion is balhézni fognak, miranda meg jack is.

Valaki még?

2015. aug. 20. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ez a 2 lesz. A Jack-Miranda konfliktus elrendezéséhez az kell, hogy teljesen ki legyen maxolva a Paragon csíkod, ami elég érdekes... én az egész játék alatt jófej voltam mindenkivel, segítettem mindenkinek, és még így sem volt elég paragonom hogy mindkettőnek igazat adjak... meg is halt Miranda a végén, ő volt az egyetlen. Aztán a Mass Effect 3 ugyanezt eljátszotta velem újra, a Legion-Tali küldetésnél -.-
2015. aug. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!