Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az mit jelent CS:GO-ban hogy...

Az mit jelent CS:GO-ban hogy boostolás?

Figyelt kérdés

2015. szept. 2. 18:37
 1/4 anonim válasza:
aszem azt hogy a "hivatásos" játékosok feljebb kerülnek a ranglétrán vagy mit mert rámentem a netre h csgo boostolás és akk rámentem az eggyikre ott azt irta ki hogy csgo rank boost is provided by professionalplayers beirtam google fordítóba (tudok angolul de ez biztosab) és azt irta ki hogy rang lökést biztosít a hivatásos játékosoknak lehet hogy hülyeség de lehet hogy nem
2015. szept. 2. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

1. a játékban egy mapon (pályán) egy olyan hely megközelítése amit egyedül nem tudsz. Ilyenkor megkéred az egyik csapattársadat, hogy guggoljon oda és így feltudsz ugrani/menni arra a helyre

2. rank boost. Amikor valaki olyan barátokkal/ismerősökkel játszik akik magasabb rankon vannak, mint ő ezért, amikor nyernek feljebb kerül a ranglétrán magasabb rankba lép, a társai "boostolják" őt.

2015. szept. 2. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészíteném a második pontot azzal, hogy sokan fizetnek azért, hogy boostolják őket.
2015. szept. 2. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A boost az egy segítség. Egy olyan dolog, amivel előnyhöz jutsz. Legyen az pénzért vásárolt plusz előny, vagy bármi.
2015. szept. 8. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!