Melyik volt számotokra az elmúlt 10 évben az 5 leginkább újszerű videójáték, és miért?
Immortlas Fenyx Rising, nagyon bejött az egész játék. Legjobban megfogott benne az az üggyességi/logikai földalatti pályák.
Mivel láthtatatlanban vettem meg, akciósan, így nem néztem róla videót es nemtudtam, hogy mire szamithatok, nagyon megérte kedvenc, bár a vége fele az utolsó dungeonnál majdnem feladtam, már már lehetetlennek és eltúlozottnak tűnt de végigvittem az egészet. 1 dungeont kihagytam mivel nem fejlesztettem ki egy dolgot és már nem tértem vissza hozzá.
Tetszik egy játékban ha színes es nem csak sötét színeket használnak.
Számomra ezek voltak újszerűek és tetszetősek:
Bugsnax (2020). [végigjátszottam]
Sosem jászottam még hasonlóval. Rajzfilmszerű FPS, humoros, történet alapú kalandjáték/ügyességi + gyűjtögetni is kell.
Minden bugsnack egy étel és egy állat keveréke.
CARRION (2020). [kb. 1 órát játszotta vele]
Egy amorf hús-szörnyet irányítasz és hízlalsz, eszed az embereket valamilyen bázison.
Papers, Please (2013). [kb. 5-10 órát nyomtam]
Bevándorlási ügynök vagy egy fiktív országban.
Until Dawn (2015). [végigjátszottam]
Interaktív horror film, hangulatos.
Disco Elysium (2019). [kb. 3 órát játszottam vele]
Izometrikus, nyomozós RPG, egyedi megoldásokkal.
Detroit Become Human
(Karakterek, történet)
Bloodborne (Egyik legdarkabb Soulslike Lowrcraft környezetben, epikus csaták, zene, itemek, testreszabhatóság..)
Gyakorlatilag bármerre fordulsz, fotóért kiált, nincs még egy ilyen jól megkomponált soulslike.
Last Of Us 2:
A történet első fele, a sosem látott megvalósítás, az M.I., az érzelmek, amiket kivált..
Death Stranding:
Gyakorlatilag egy filozofálós, remek történetű játék, a mai napig legszebb arcokkal, elég sokféleképpen lehet játszani, nagyon érdekes, olykor szomorú egy egy karakter története.
Miközben olyan flash eket dob a játék, amiket nem lövök le.
Az atmoszféra is zseniális.
A videójátékok Sztalker-e.'
Nioh 2:
Legjobb soulslike, jó a coop benne, rengeteg fegyver, páncél, rengeteg stílus, az egész világa.
+ Pubg:
A mai napig szórakoztató, remek game, nincs 2 egyforma meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!