Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik volt számotokra az...

Melyik volt számotokra az elmúlt 10 évben az 5 leginkább újszerű videójáték, és miért?

Figyelt kérdés
Tehát olyanra gondolok, ahol valami teljesen újfajta, lenyűgöző, kreatív és eredeti koncepcióval találkoztatok. Esetleg valami stílusteremtővel, amit utána már mindenki csak másolt.

ma 01:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Immortlas Fenyx Rising, nagyon bejött az egész játék. Legjobban megfogott benne az az üggyességi/logikai földalatti pályák.

Mivel láthtatatlanban vettem meg, akciósan, így nem néztem róla videót es nemtudtam, hogy mire szamithatok, nagyon megérte kedvenc, bár a vége fele az utolsó dungeonnál majdnem feladtam, már már lehetetlennek és eltúlozottnak tűnt de végigvittem az egészet. 1 dungeont kihagytam mivel nem fejlesztettem ki egy dolgot és már nem tértem vissza hozzá.

Tetszik egy játékban ha színes es nem csak sötét színeket használnak.

ma 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!