Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gamerek! Xbox 360 Slim, vgay...

Gamerek! Xbox 360 Slim, vgay 360 E? Mik a különbségek?

Figyelt kérdés
Laikus vagyok ebben! nem értek hozzá. Most tervezek venni rgh-s boxot, csak nem tudom melyiket érné meg amiből esetlegesen pár év mulva is ki lehetne szállni ugyh hogy nem bukom el a teljes vételi árát. tehát melyik a jobb, és az értékállóbb?

2015. szept. 1. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A formája, meg az egyik hamarabbi kiadás. De amúgy amióta kijött az X One, a 360 minden csak nem értékálló. Pár év múlva meg már végképp nem lesz az...
2015. szept. 1. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi!

100 ezret nem szánok rá most.

veszek 50 körül akk vmit, és beletörödök h ezt a penzt sosem latom többet :D

hsonlo a pc-khez akk ez az egesz box rendszer..:D

2015. szept. 1. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:

110ért vettem PC-t, mert már a réginek nagyon esedékes lett volna a cseréje. Nem kellene sokat keresnem olyan játék után amivel megakasztom, plusz mivel a gyári processzorhűtő van fent, terhhelés alatt baszott hangos.

Xbox One-al ezek a gondok nem lennének.

2015. szept. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!