Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban 3150-esek közül kit...

Lol-ban 3150-esek közül kit ajánlatok midre?

Figyelt kérdés

2015. szept. 1. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
lb, de az összes ap-s jó :)
2015. szept. 1. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Leblanc-ba az a "gáz",hogy tökéletesen betalált full kombó kell egy gyilkossághoz,legalább is ha nem 1200hp-s annie az enemy,különben nem elég a dmg.

LeBlanc is jó,de én továbbvinném 3150-be : Kassadin.

Ott van még Lux,Heimer bár azokat én nem csipázom.

2015. szept. 1. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző, szerintem mostanában Kassadin elég gyengusz, ha nem vagy alaposan feedelve, ami nagy bánatom, mert alapvetően szeretem a champet. LB úgy gondolom, hogy sokkal erősebb jelenleg, megéri megvenni. Low eloban Katarina is érdemes vétel, elég egyszerű vele carryzni, ha nem tudnak ellene megfelelően játszani. Meglepő lehet, de Corki a közelmúltban sokszor feltűnt miden, hiába ADC alapvetően, egyes champek ellen elég jó választás. Nida ugyan mostanában jungleben látható főleg, full AP-vel is nagyot csap, bár most picit nerfelték. Ja, és személyes szivató pickem, Karma, gusztustalan poke, ráadásul gyakran azt gondolják, supportnak pickeled, egyedül az assasinok ellen nemajánlom.
2015. szept. 1. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. szept. 1. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Akali: nehéz megverni főleg, hogy mostanában 90%ban yasuo vagy zed mid van, mind2-t kiszeded vele

ha persze kapsz egy annie féle midest akkor baj van.. :D

2. heimer: fun fun fun :D

+ sokan nem tudnak ellene játszani és meglepetések érhetik őket

akár 2v1 3v1ben is ha van zhonyád...

3. Karthus: teljesen elfeledett, pedig még mindig iszonyú sebzést visz be és egy zhonya+mana shield miatt nehéz megölni, könnyű vele idegesíteni az ellenfelet és könnyű farmolni

4. Pantheon: hidd el miden is bárkit megversz vele...

5. Sona: nem elterjedt, de ap-val brutal dmg és soha véget nem érő heal...

sorban ezeket venném, de már meg van mind :D

2015. szept. 3. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nidalee-t kihagytad :d
2015. szept. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!