Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsben kit...

League of Legendsben kit vegyek meg? (Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én Ahri, Riven,és Yasuo között gondolkozom. Midre szeretek menni, tudom hoyg Riven Topos de nagyon tetszik. Szerintetek kit vegyek meg?

Vagy saját vélemény, más ötlet?

Előre is köszi!:)

14/L

2015. aug. 29. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem midre Yasuo a legjobb.Megtanulsz vele jol jatszani es kiraly leszel miden.Ahri se rossz valasztas de szerintem Yasuo jobb.
2015. aug. 30. 00:52
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Még jöhetnek vélemények:)

2015. aug. 30. 00:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Ahri most az, ami a leginkább a metában elmegy. Eleve női kari, szerintem sokkal jobban fog tetszeni mint yasuo
2015. aug. 30. 01:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. aug. 30. 10:20
 5/17 anonim ***** válasza:
valószínűleg Ahri-t érdemesebb, mert a vele tanult mechanikai ismeretek könnyebben adaptálhatók más champekre. Ugyanakkor egy jó Riven vagy Yasuo ugye mindig nagyon jó :P
2015. aug. 31. 01:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Csak vegyétek azt is figyelembe,hogy yasuot és rivent eléggé sokat bannolják(drafton,rankeden)

Szinte minden meccsen.

Én ezeket ajánlom: Ahri,Azir(őt most vettem meg és cseszett op,de ettől függetlenül szerintem nagyon nehéz is)Zed(bár őt is sokat tiltják)Ezreal(Mid-re is jó nem csak adc)Yasuo(nagyon op,kicsit nehéz vele játszani,sokat bannolják)Ziggs(Szépen lehet vele zónázni és a global ult miatt többet segíthetsz)

2015. aug. 31. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:

Ahrit elfelejtettem.

Nem ajánlom,nagyon könnyen kiszámítható!

Egyébként lenne kedved játszani?

15/F

2015. aug. 31. 10:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Tegnap játszottam egyet, volt egy elfeedelt Riven 19 killel

Úgy tűnt senki nem állítja meg, de aztán jött Morgana.. egy q+w comboval megölte elég vicces volt :O :D

Amúgy én is Ahrit venném ezek közül, bár nem könnyű vele játszani és borzasztóan mana igényes, de ha megtanulod vele a skill shotokat akkor onnantól bárkivel elsőre :)

2015. aug. 31. 12:44
 9/17 anonim válasza:

SAJÁT VÉLEMÉNY!!!

Ahri kiszámítható? Nem jobban mint a többi champ, nála is az ellenfél hibáit kell lesni. Mellesleg charm-ját a bokorból is kilőheted, az ultija meg lehet kiszámítható de nem tudsz ellene mit tenni.

Mid-late chamion, ha a lanedet veszted később akkor is lehetsz hasznos a charm és a true dmg miatt. Ha talál a charm akkor q>w, ha nem akkor helyzetfüggő. Ezzel a karakterrel lehetsz agresszív próbálgasd, gyakorold a diveolást. Neki is kell a flash.

Yasuo early-mid champion, a q-ja egy autoatacknak felel meg ezért demidzset, lájfsztílt és kritet vesznek neki. A statik shivet neki találták ki. A falad ad visiont(aoe sebzést nem védi le meg pl annie w-t se) e-jével a jungle monstereket használva átcsúszhatsz a falon, de ezt sokat kell gyakorolni! AZ ultidat pedig nem kell egyből elnyomni sőt van olyan mikor jobb ha nem is ultizol, ulti közben nyomhatsz hydrát meg 1 q-t is.

Rivennel nem sokat játszottam, de 1v2 és 2v2-ben nem rossz, full lifesteal riven OP. A 3. q-dal átugrassz a falon az ultidat meg ne a fight végén nyomd be.

De a válaszom az, hogy amelyik NEKED tetszik.

Ha felakarsz venni lolon, akkor írj privit, azt nem ígérem, hogy játszom veled a közeljövőben, de ha van kérdésed tedd fel nyugodtan és én megpróbálok válaszolni :)

2015. aug. 31. 21:53
 10/17 anonim ***** válasza:

Static Siv: Yasuo és Yi ennek a kettőnek kötelező item, sajnos sokszor látni h nem veszik meg neki, főleg yinek és semmit nem érnek vele

GP-nek rework óta nem tudom, hogy érdemes-e, kb 2x voltam vele, de annyira nem jött át, régi jobban tetszett azt kellett volna csak buffolni vagy kicsit finomítani

ezzel a hordóval ellehet bohóckodni, volt hogy egész juglet végig vezettem vele, de nem sok értelme volt:D

2015. aug. 31. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!