A Crysis 2 magyar felirattal fog kijönni? Vagy esetleg magyar hangal is mint a Warhead?
Figyelt kérdés
És mikor jön ki kb? év vége fele?2010. márc. 11. 09:21
1/4 anonim válasza:
Elvileg 2010. november 15. jelenik meg.Hát a szinkronban nem vagyok biztos, hiszen a warhead szinkronjának is volt visszaütése.Nekem annyira nem jött be.80% csak káromkodás ami elveszi az élményt.És am se lett olyan jó, szal szerintem csak felirat lesz.
2/4 anonim válasza:
Nekem bejött a szinkron, tehát remélem azzal jön ki, de remélem belebonyolítják annyira hogy akinek mégsem tetszi ka szinkron az átállíthatja más nyelvre. Bár nem hiszem hogy megcsinálnák ezt az ópciót, de ki tudja.
3/4 anonim válasza:
Angolul jelent meg, magyar nyelvet nem tartalmaz (felirat sem lett magyar)
4/4 anonim válasza:
Ó pedig király a warhead magyar szinkronnal.Ők csak fordították az angolt.Sok játékban van angol káromkodás is.Az a legjobb menetű játék amit az anyanyelvünkön tudunk lejátszani.
Aki pedig nem ért angolul,annak halvány fogalma sincs miről szól az egész sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!