FIFA12 (eredeti) - Hogyan tudom beszerezni a magyar kommentárt?
Hivatalosan a FIFA12 ugyebár magyar kommentárral jelent meg. Nekem meg van eredetibe (előrendelésből) de a kommentár angol. Gondoltam arra, hogy a program, amivel fel kellett telepíteni, az Origin, ott kéne valamilyen frissítést letölteni a játékhoz, aztán magyar lesz (a felirat az magyar) de azt írja ki hogy a FIFA12 naprakész, és nem kell frissítés. Amikor a telepítést elindítottam, akkor kiválasztottam a magyar nyelvet, és ki is írta hogy nyelvi frissítésre van szükség.
Esetleg ha újratelepítem a játékot, akkor megoldódna?
Előre is köszi
Szerintem igen, de nem vagyok benne bisztos. Nekem is voltak ilyen problemaim a Fifa 11-el. A 11-nel amikor frissited akkor a servernel a magyarzaszlot kell benyomni.
A baj csak az volt hogy nekem nem jelent meg magyar zaszlo. (kerlek jelold hasznosnak a valaszom ;) )
Innen letöltheted:
Csak hun_hu.big és a hun_hu.bh fájl kell.
Ha letöltötted másold be a játék főkönyvtárába (FIFA 12/Game)
Probléma: Nekem nem eredetivel nem megy. Amikor a játékot indítom, kiválasztom milyen nyelv legyen, és útána a "Fifa név és OLP embléma..." szöveg jön ki, és nem megy tovább :D
Segítség?
minek akarsz magyar kommentátort sztem 1 rakás fos amit hajdú b, és faragó richárd csinál de ezz zaz egyéni véleményem, sokkal jobb az angol.
nekem meg az a problémám hogy csak magyar nyelv van Xbox-on a fifába :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!