Ismer valaki ehez hasonlo jatekot?
Figyelt kérdés
Szoval nekem Empire Total War esetleg Rome total War jatekhoz hasonlpt keresnek DE nm egy egesz egysegeket hanem egy adott emberket itanyitanak toltenem ujra a puskat iletve kardozni ....
Valaszokat koszonom
2015. aug. 25. 15:43
1/6 anonim válasza:
Talán... Assasing's Creed
Nem teljesen ilyen... De lehet embert irányítani, kardozni, puskázni stb.
Vagy Empire:Four kingdoms androidra
vagy gépre: Goodgame Empire
2/6 A kérdező kommentje:
Igen az assasin-t ismerem , sajnos az nm jon anyira be egyedul mindenkit legyozok ... Valami hasonlo haborus kellene amiben pl egy zsszloajban egy ember vagyok es ugy menetelunk stbstb ... Bar gondoltam nagyon nincs ilyensmi csomot kerestem de egyiksem sajnos
2015. aug. 25. 17:40
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi nm is anyira rosz
2015. aug. 25. 22:45
5/6 anonim válasza:
Talán a Verdun... Nem zászlóaljban menetelsz, multiplayer, de nagyon jó első világháborús valósághű lövölde.
6/6 KoDan válasza:
War of the Roses.
War of the Vikings
Ryse son of rome
Minecraftnak is kell hogy legyen ilyesmi modja.
Trónok harca (RPG-t nem ajánlom de a telltale játék az jó)
TALÁN elder scrolls és witcher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!