Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismer valaki ilyen játékot?...

Ismer valaki ilyen játékot? (Lent)

Figyelt kérdés
Pár napja láttam, hogy a Microsoft lehet hogy csinál egy jármű/szerkezetépítős, jó fizikával rendelkező sandbox játékot (Project: Karoo). Rögtön a Besiege jutott róla eszembe, amit nagyon szeretek, ilyen játékkal nem találkoztam még ezeken kívül. Esetleg ismer valaki még ilyet? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 21. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Car Mechanic 2015 elég jó. Bár ott csak kocsik vannak.
2015. aug. 21. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem :D
2015. aug. 21. 15:34
 3/5 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy nem ilyen játékra gondoltam. Olyanra gondoltam, amiben teljesen csak a kreativitás szab határt, tehát például a Besiege-ben megvannak a korlátlan alkatrészek, és pár rugóból, faanyagból, meg mondjuk csuklóból össze lehet hozni egy lépegető szerkezetet, amivel aztán tudsz menni és működik...
2015. aug. 21. 16:39
 4/5 StormlightHUN ***** válasza:
Ismer emaproblémádat, nemrég vettem meg a Besiege-t, és nagyon elvagyok vele, ahhoz legközelebb a Garry's mod áll, ott ugyanezt megteheted, csak kicsit más élményként. Én egyébként épp egy ilyesmi játékot programozok mint a Besiege kicsit más stílisban, nemsokára tesztelhető lesz, írj privátot ha érdekel a dolog, akár tesztelő is lehetsz a későbbiekben ha szeretnél. :) Remélem segítettem :)
2015. aug. 21. 18:36
 5/5 StormlightHUN ***** válasza:
Ismerem a problémádat, nemrég vettem meg a Besiege-t, és nagyon elvagyok vele, ahhoz legközelebb a Garry's mod áll, ott ugyanezt megteheted, csak kicsit más élményként. Én egyébként épp egy ilyesmi játékot programozok mint a Besiege kicsit más stílisban, nemsokára tesztelhető lesz, írj privátot ha érdekel a dolog, akár tesztelő is lehetsz a későbbiekben ha szeretnél. :) Remélem segítettem :)
2015. aug. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!