Call of Duty 4 Multiplayer?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régebben Cod2 Multiztam Xfire-el. Csak hogy kezdtek kihalni a szerverek. A kedvenc TDM szerverem meg szűnt és másikat nem találtam ami tetszik is meg sokan is lennének. Eszembe jutott hogy sokszor mondták nekem menjek inkább cod 4re, akkoriban nem volt hozzá kedvem mert teljesen elvoltam én a cod 2vel is :D A kérdésem az lenne hogy még vannak-e xfire-ön magyar cod4-es tdm szervek amin vannak playerek is. Esetleg botzombi szerver jöhet még szóba, de inkább a tdm :D Ha valami más program is van az xfire-ön kivül amivel lehet csatlakozni multiba akkor légyszives azt is irjátok le. Köszönöm!2015. aug. 24. 14:08
1/4 anonim válasza:
xfire-ös legyen, magyar legyen, tdm legyen, népes legyen? Ilyet nem tudok.
Ellenben az eredeti játék eredeti szerverein elég szép tömeg van a mai napig.
2/4 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm! Nekem az is jó lesz. Ott is össze lehet futni magyarokkal nem? + TDM ott is van ugye?:D
2015. aug. 24. 14:23
3/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hogy van egy bökkenő, tört játékom van..
2015. aug. 24. 14:27
4/4 A kérdező kommentje:
Sőt magyarnak se muzsály lennie csak az lenne a jó. :D angol is lehet azon értek valamennyit.
2015. aug. 24. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!