Call Of Duty 4 Multiplayer. Mi a telepítés menete?
Figyelt kérdés
Lent van az alap játék, és a 1.6-1.7-es patch-ek is. Még ugye kell hozzá az Xfire, de azt valamiért nem tudom telepíteni, olvastam olyat hogy megszűnt az xfire, ez igaz?
Aki tudja hogy hogyan lehet a COD4-el multizni az írja le a telepítés menetét, légyszíves. Előre is köszönöm.
2015. júl. 3. 11:17
1/3 anonim válasza:
Üdv, sajnos igaz, megszűnt az Xfire.. jelenleg nem tudom, hogy kell megoldani a multit. Azt tudom javasolni, hogy online keress szerver IP-t és azt másold be a játékba, úgy talán feltudsz csatlakozni.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor ennyi elég hogy 1.6-1.7 es patch? Régen még kellett PB is (de lehet keverem a COD2-vel)
Aki tud jó szervereket írjon már 1-2 IP-t lehetőleg ahol nincs tele csalókkal.
COD 2 korszakban volt egy, All seeing Eye program, az most nem játszik már?
(Továbbra is várom a megoldásokat aki tudja hogy hogyan kell Xfire nélkül játszani)
2015. júl. 3. 11:23
3/3 anonim válasza:
megnyitod a conzolt es beirod hogy connect es ctrl+v a kimasolt ip cim, majd enter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!