Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mafia 3-ban nem lesz vito?

Mafia 3-ban nem lesz vito?

Figyelt kérdés
Nem fogják folytatni az ő szálát?Joe-t elvitték a mafia 2 végén valahova így gondoltam a mafia 3-ban majd választ kapunk sokmindenre és ott folytathatjuk erre egy tök új szám.Hogyhogy?Tudtok valamit erről?

2015. aug. 22. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Elvileg a váltás miatt teljesen átgondolják a harmadik részt.

Bár remélem hasonló lesz ,mint a 2,csak ne olyan rövid legyen a játék,mert pazar kis game volt.

2015. aug. 22. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az ősz férfi a trailerben, az Vito.

[link]

2015. aug. 22. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

második: ez érdekes tényleg nagy a hasonlóság :) ha van még ilyen érdekes észrevétele valakinek vagy infója jöhet még, várom :)

2015. aug. 23. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet,hogy tényleg Vito,csak nehogy olyan sorsa jusson,mint Tommy Angelo a mafia 1-ből (MEGÖLTÉK). mert a 2k czech-et akkor úgy köpöm le,hogy ellepi az egész bandát.
2016. jan. 3. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Az volt az első rész legzseniálisabb húzása.
2016. jan. 3. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy vagytok vele de számomra Vito egy igen unszimpatikus figura volt, egyáltalán nem szerettem. A 2. rész is igen hangulatosra sikeredett, voltak benne nagyon jó részek, de meg sem közelíti az 1. részt amely a mafia játékok között igazi kuriózum. A legvége pedig tényleg nagy meglepetés. Vito és a több ikarakter a 2 részben számomra nagyon tenyérbemászó volt, nem tudtam azonosulni a karakterrel. Egyes elemek pl a ruhatár, rablások, szendvicsevés, rendőrökkel való tűzharc, berúgtál ha sokat ittál, nekem nagyon bejött. Az 1. részben a legjobban a zene tetszett és a régi autók fejlődése. Nagyon érdekes volt ahogy a játék végére felfejlődtek a kocsik. A kedvenc karakterem a dadogós autószerelő volt, baromi vicces figura.

A bónusz küldetések is nagyon jópofák voltak, főleg a speedi gonzales kinyirása és a guggolj 3szor sétálj körbe az épületen, vigyél egy ládát a parkolóig, majd szállj be a kocsiba és tűnj el a fenébe küldetés, hát az mindent vitt.

A 3. rész előzetesét megnéztem, szerintem ahogy egy jól sikerült játékot elkezdenek foyltatni, úgy viszik le a színvonalat és a történet hangsúlyát. Már nagyon gta stílusban nyomják, és ez nem tetszik. Nem rossz játék a gta sem, de nem tartozik a kedvenceim közé. A Mafia az egyedisége és a szép története miatt vált számomra kedvessé, de ahgoy látom a 3. rész már inkább hasonlít egy gta klónra, mint egy hangulatos Mafia folytatásra.

2016. szept. 1. 01:32
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Maximálisan egyetértek. A Mafia 2-ben lámpással sem lehetett volna szimpatikus karaktert találni, de Vito magasan a legellenszenvesebb. A főnök megbízza, hogy bánjon el a sztrájkoló munkásokkal, erre ő megy, és szétveri őket. Se kétely, se megbánás, semmi. Gondolkodás nélkül teljesíti a parancsokat, kinyír bárkit, a barátja halálát szemrebbenés nélkül konstatálja, stb. Joe-ba még szorult egy kis érzés, de ő meg egy gyengeelméjű idióta, aki állandóan bajba kever. Velük kéne azonosulnom?
2016. szept. 1. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!