Szerintetek milyen lesz a Mfia III?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy a 2K csinálja-e már! És nem hiszek ennek a sok hülyeségnek amit terjesztenek.2014. szept. 26. 13:16
1/3 anonim válasza:
Rem nem olyan, mint a II, mert az elég lightos volt.
A DLC meg egy kalap szar volt.
2/3 anonim válasza:
Kb olyan színvonala lesz mint a gta-nak. Egy slampos lövöldözős és verekedős valami. Az első részt a története miatt szerettem, olyan volt mintha egy filmben lettél volna, de közben volt benne izgalom, verekedés lövöldözés, de a történet rengeteg csavarral volt teletűzdelve. A 2. rész már gyengébb kivitel volt, ami inkább az akcióra ment rá, mint a történetre, talán ezért is volt rövid, mert igen fantáziaszegény történet sült ki belőle. A 3. rész pedig hát mit ne mondjak róla, grafikailag nagyon szép lesz, igen, de történetileg szerintem meg se közelíti még az első részt sem. Egy lerágott csontot fogunk kapni ami abból fog állni hgoy egy frusztrált kigyúrt macsó csávó hogy fogja magát felhúzni a gengszter létrán és uralni a várost. Akárcsak a gta játékok. Szerintem unalmas. Ez már csak egy gta klón lesz, semmi több. A grafika fogja megmenteni, nem a történet. Olyan lesz mint egy film, tele szép és csodálatos izgalmas grafikai elemekkel szép csavaros és egyedi történet nélkül. a modern kor kezd érzelmileg fantáziaszegénnyé válni. Szomorú.
3/3 anonim válasza:
"A 3. rész pedig hát mit ne mondjak róla, grafikailag nagyon szép lesz, igen, de történetileg szerintem meg se közelíti még az első részt sem."
Meg se közelíti a második részt. (bocs elírtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!