Tomcsiii24545 kérdése:
Valaki tud alacsony gépigényű játékokat? Jöhet autós, lövöldözős, mászkálós---gépigény lent
Figyelt kérdés
756 Mb ram, Pentium 4 2.4 Ghz proci, 15GB szabad hely, 128-as videokártya köszönöm2015. aug. 22. 10:03
1/12 anonim válasza:
GTA III
GTA Vice City
GTA San Andreas
Max Payne
Max Payne 2
NFS Underground
NFS Underground 2
NFS Most Wanted
Mafia
3/12 anonim válasza:
Euro Truck Simulator 1
Colin McRae Rally 2005
The Elder Scrolls III: Morrowind
GTR 2: FIA GT Racing Game
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi nagyjából ismerem mindet.
2015. aug. 22. 12:42
5/12 A kérdező kommentje:
És valami komoly horrorr-t tudtok? vagy ilyen autó-motor simulátort amit elvinne a gépem.
2015. aug. 22. 12:43
6/12 StormlightHUN válasza:
Amnesia:Dark Descent, modokkal és custom mapokkal nagyon fun, horror, aztán esetleg Penumbra, annak mondjuk nem tudom a gépigényét, az is horror. Remélem segítettem :)
7/12 StormlightHUN válasza:
Ja és Call of Duty 2, meg Call of Duty 4 is, ha az elmegy, de ha az emlékezetem nem csal akkor kéne neki menni, ezek pedig ugye lövöldözősek, a 4 multija megunhatatlan akármit is mondanak a haterek, bár azért ízlés kérdés is :)
8/12 A kérdező kommentje:
köszi
2015. aug. 23. 10:04
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Próbáld ki a Battlefield első részeit (Battlefield 1942, Battlefield 2142 lowon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!