Meddig tart a league of legends-ben az alacsony prioritásom?
A lol-ban kaptam egy alacsony prioritás-t (szerintem rohadtul nem érdemeltem meg) na de az lenne a kérdésem hogy menyi ideig fog ez tartani mert olvastam hogy kapnom kellett volna egy e-mail -t de ezt sajnos elfelejtették feladni. -.-
Így informálatlan vagyok hogy ez maradandó lesz és töröljem a játékot a ****-be vagy csak ideiglenes ez a ****ság.
(5 percet kell várnom minden meccs előtt.)
Előre is köszi a válaszokat.
ha rossz a megítélésed (ragelsz, pingelsz, direkt bemész meghalni, elárulod a többiek merre vannak stb) akkor kapod azt az időzítést.
Nekem 5 meccs volt (szakadozott aznap a netem, de őket nem érdekelte), de mivel az 5 perces várakozásnál is kidobált a net, így 20 perceket kellett várnom 1-1 meccs előtt. De az 5 meccs után eltűnt.
Nagyon köszi már csak 3 meccs van hátra. :)
Ha még belefér 1 kérdés hogyan lehet mindenkinek írni pvp alatt. Arra gondolok hogy az ellen félnek is tudjak írni.
Beállításokban engedélyezni kell, hogy írhass és láthasd az ellenfél szövegét (régen loloztam, most meg nem mondom hol találod).
Utána mikor megnyitod a chatet akkor /all üzenet, és úgy látják. De talán a shift+ enter kombóval egyből berakja a /all-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!