Miért kevés az fps-em See Mta-ba?
Figyelt kérdés
Mióta meglett az új gépem, azóta folyamatosan szaggat a See Mta, pontosabban, mindenhol 15-20 fps-em van, hiába van full lowon a játék, még a felbontást is lejjebb vettem, de semmi haszna nem volt, mi lehet a megoldás?
A gépem:
Asrock 970 Extreme 4 alaplap
Amd fx 6100 processzor
Asus r7 265 videókártya
Corsair 8 gb ram
2015. aug. 20. 00:30
1/6 anonim válasza:
Mikor en jatazottam 1 eve ki volt irva a jatekban a kozos chatre hogy mit lehet tenni fps eseten, kb 20 percenkert irta. Nemtudom hogy azóta változott-e
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, régen valóban írta! Még a régebbi pc-men meg is próbáltam, igazából annyi volt, hogy ki/be lehetett kapcsolgatni a modokat, de ez a funkció már a v2-ben nem érhető el :S
2015. aug. 20. 01:23
3/6 toma9999 válasza:
A grafikai beállításokban nincs bekapcsolva a frame limiter? Mert az korlátozhatja az fps-t 10 és 20 fps közé.
4/6 A kérdező kommentje:
MTA-n belül ezt hol bírom beállítani? Mert sehol sem találtam, az eredeti játékba tudom, hogy ki lehet, ki is szoktam, de itt valamiért nem találom. :(
2015. aug. 20. 14:09
5/6 anonim válasza:
/modpanel bar az hihetetlen h egy ilyen gepen rosszul futna. Driverek fent vannak?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, minden driver fent van, alaplapi, videókártyának a driverjét is a napokban frissítettem, én is meglepődtem, mert a GTA V high-on fut 40-50 fps-el, időközben még más szerveren is próbáltam, pl: Hl-rpg, ott nem néztem az fps-t de 60 tuti megvolt, valami a See MTA-val van... :)
2015. aug. 22. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!