Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kevés RAM nagy baj lenne?

Gergő19990712 kérdése:

Kevés RAM nagy baj lenne?

Figyelt kérdés
Ujabb kérdés gépigény ügyben.Szoval a helyzet az hogy van pár játék amihez 2GB ram kell,de egyik ismerősömnek csak 1.5 van.Low beállításokon menne lagg(akadás) nélkül?Gondolok itt a 800x600-as felbontásra,kicsi részletességi szintre stb...A gépe többi paraméterei rendbe vannak.Ujabb tech dolog és kiváncsi vagyok véleményetekre,tudom hasonlo kérdést tettem fel,de akkor a gép többi részéröl is szó esett viszont most csak a RAM-ra vagyok kivancsi.

2015. júl. 24. 13:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok az a 512 MB különbség?
2015. júl. 24. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Elképzelhető hogy menni fog, elképzelhető hogy nem.

Inkább írd le a konfigot és a játékot, bár így is a válasz annyi lesz hogy " próbáljátok ki ".

2015. júl. 24. 13:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Játék konfig

CPU:2 magos 2400Mhz

RAM:2GB

VGA:256MB

Gép konfig

CPU:1 magos 3400Mhz

RAM:1.5GB ddr2 (azt nem tudom fejből hogy hány mhz-es)

VGA:integrált 256MB(nevét nem tudom,viszont attol mer integrált még jol viszi a játékokat).

2015. júl. 24. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha legalább a játék nevét leírtad volna..

Szerintem nem csak a RAM, hanem a processzor miatt sem fog menni.

2015. júl. 24. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:

A minimum azért minimum, mert annyi kell.

Ez olyan, minthogy van egy 10 kg-os dinnyéd, de beleteszed az 5 kg teherbírású zacskóba, úgyis bírni fogja, aztán szépen kiszakad.

El se fog indulni a játék, ha nincs meg a minimum ram (újabb játékok érzékelik a gép alkatrészeit és nem engedik futni, ha nincs meg a minimum), vagy élvezhetetlenül szaggatni fog, ugrálni, minden baja lesz.

2015. júl. 24. 14:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm.Akkkor a barátomnak gépet kell tuningolni
2015. júl. 24. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Tuning? A leírt gépet inkább egy az egyben cserélni kell.
2015. júl. 24. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!