Tudnátok segíteni hogy mi a különbség a GTA 4, a Liberty city stories, a The lost and damned és a Ballad of Gay Tony között? PS3
Figyelt kérdés
Régebben a GTA San Andreas-sal játszottam, nemrég vásároltam egy ps3-at és gondoltam jó mulatság lenne a focis játék mellett a régi kedvencemmel is játszani. Szeretném a GTA 4-el kezdeni majd így haladva az 5-ig csak nem értem hogy mik ezek a kiegészítők meg minden. Köszönöm a segítségeteket előre is.2015. aug. 18. 16:22
1/7 anonim válasza:
A Liberty City Stories tartalmazza a két kiegészítőt (The lost and damned, The Ballad of Gay Tony), az alapjáték nélkül is játszható. A kiegészítők egyébként két új játszható szereplőt és egy-egy közepesen hosszú saját sztorit tartalmaznak. Állítólag a LCS jobban van optimalizálva az alap GTA IV-nél, de én ebből nem sokat vettem észre.
2/7 A kérdező kommentje:
2015. aug. 18. 16:35
3/7 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer az első mondatomat: "A Liberty City Stories tartalmazza a két kiegészítőt (The lost and damned, The Ballad of Gay Tony), az alapjáték nélkül is játszható."
Ennél egyértelműbben nem tudom megfogalmazni.
4/7 Nemohalacska válasza:
A kétepizódos lad+bogt kiadás alcime Episoder from Liberty City.
A Liberty City Stories meg jóval a gta4 előtt jelent meg mégcsak nemis ebbe az érába tartozik.
Azér ennyire ne keverjük a szezont a fazonnal. :D
7/7 anonim válasza:
Letámadod aztán hirtelen fáradtan írod ha elküld.
Amúgy kérdező, GTA IV: The Complete Edition kell neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!