Mi a különbség a 2 játék között?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a Dragon's prophet és a Path of exile játék között? Láttam bemutató videókat mindkettőről, de nem igazán jöttem rá, hogy mik a lényeges különbségek.
Előre köszi annak, aki segít
2015. aug. 13. 15:28
1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg melyiket ajánlanátok jobban?
2015. aug. 13. 15:31
2/8 anonim válasza:
Dragon's prophetet ismerem, báűr azért még vannak megfejtetlen dolgok. A path of exile ra most ránéztem, gameplay alapján a nézet teljesen más, a prophetben nem ez a felső nézet van, inkább egy third person, de ha úgy tetszik lehet firstben is, csak ahhoz be kell nagyítani. A többit azt se úgy mondom ezek után, hogy összehasonlítás, csak hogy kb milyen a játék. Lehet sárkányokon lovagolni, újakat elkapni, keltetni, de közben vannak küldetések amiket mindenféle embertől kapsz, van fő story is. Különböző világok vannak, amikbe át járhatsz alacsonyabb szintűként is, csak nem lesznek küldetések és minden dolog 2 csapásból kinyír. Vannak dungeonök, napi questek, pvp harcra lehetőség. A sárkányodat is lehet trainelni, felpáncélozni, több is lehet és folyamatosan cserélgetheted őket, akár a harcban is segítségül hívhatod őket. Nekem nagyon bejött a játék, remélem valamit azért segített, de így, hogy nem ismerem a másikat én se elég nehéz összehasonlítani:D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Sokat segítettél. A leírásod alapján pontosan ilyen játékot kerestem, mindenképpen elkezdem még ma.
Ment a zöld ;)
2015. aug. 13. 16:44
4/8 anonim válasza:
Dragon's Prophetet semmiképp nem éri meg játszani, egy Pay2Win játék. Rendszere egész jól van megoldva, kicsit hasonló az FF mmorpghez, de ennyi.
A Path of Exile meg egy ARPG, olyan mint a Diablo 3, csak tartalmasabb, hosszabb, összetettebb, és jobb.
5/8 anonim válasza:
Azért én fizetés nélkül is élvezem:) A legtöbb lehetőség előtted van akkor is, ha nem fizetsz, csak akkor természetesen meg kell dolgozni érte rendesen és jóval több időbe telik. Házad nem lehet ez tény, de anélkül is teljesen élvezhető a játék, nem alapfunkció.
6/8 anonim válasza:
Pay2Win lényege pont az hogy hatalmas különbséget teremt az ingyenes és a fizetős játékosok között. Aki fizet, az elég brutál gearben virít mondjuk 2 hét után, aki nem annak ugyan ez a gear 2 hónap. Csak mondtam most két időt de ez így megy, Pay2Win Játékkal nem érdemes játszani.
7/8 anonim válasza:
Tudom mi a lényege. De attól még lehet érdemes játszani vele, ha téged nem zavar, hogy meg kell dolgoznod a dolgokért. Én élvezem így is, hogy vannak játékosok akik a menő sárkányaikon virítanak matching páncélzatban stb és nem zavar, hogy én sose leszek olyan akármit csinálok is. Attól még élvezetes lehet a játék, ha nem végig ezen rágod magad hogy hú én is olyan menő akarok lenni. Nekem nem ez a célom, hanem, hogy jól érezzem magam. Ami evvel a játékkal sikerült.
8/8 anonim válasza:
Egy MMORPGnek pont az a lényege hogy mindig a lehető legjobb gearben virítson a karaktered, hogy versenyképes legyél az EndGame tartalmakra. Még PvPben, is csak ahhoz nem elég a gear, de gear nélkül körülbelül kitörölheted. Persze ennek ellenére lehet élvezni a játékot, de soloban, vagy max kisebb partikban. De egy MMORPGben sanszosan vannak Raidek... oda meg egy guild kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!