Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a kedvenc játékod?

Mi a kedvenc játékod?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi a kedvenc PC/konzol játékod? Lehet ez új, régi, multiplatform, konzol/PC exkluzív, csak játék legyen :D. Nekem most a South Park The Stick Of Truth, mivel nagyon szeretem a sorozatot, és ebben a játékban megvan minden, ami a sorozatra jellemző, vicces, könnyű játékmenet stb. Szeretném, ha pár mondatba (1-2) összefoglalnátok, hogy miért?! Azt is odaírhatjátok, hogy mi a 2. 3. stb kedvenc játékotok. Nekem a 2. a GTA 5, mivel játszottam a sorozat régi részeivel, és tetszik a sok újítás. Köszi ha elolvastad, jó játszást, a kedvenc játékoddal :) ui: ha akarod, írd le, hogy milyen platformon/kon játszol azzal a legtöbbet :)

2015. aug. 17. 20:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ!
2015. aug. 18. 09:58
 12/21 anonim ***** válasza:
A blizzard gamek oda-vissza (mondjuk az újabb wowok nem annyira, de lehet, hogy a Legion újra fizetésre kényszerít majd).
2015. aug. 18. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Már jó pár kedvenc játékomat írták, úgyhogy csak egy kettő különlegesebb.

Project Reality

BF2-re épülő mod, mostmár standalone, valami elképesztő, ehhez a katonai szimulációhoz képest (nem látványilag) szerintem az Arma egy semmi. Rohadt nagy csapatmunka, koordináció, együttműködési készség kell hozzá. Ne egy COD-os élményre számíts, sokat nézed a térképet, sokat kell beszélni, hogy életben maradj/effektív legyen a squad, rengeteget kell utazni/gyalogolni, bázisokat, lövészárkokat kell építeni, együtt kel működni a tankokal/CAS-el ezeket ugyanúgy élő emberek vezetik. Ez a hátránya is, ha nem motivált a csapat akkor szar sem történik majd és lehetetlen nyerni, ez nem az egyéniségek megnyilvánulásán dől el itt. De ha sikerül egy jó csapatot kifogni, egy jó squadba kerülni akkor nincs ahhoz fogható érzés, pl. egy rajtaütésben elérni egy ellenséges squad teljes megsemmisítését, ez egy BF-ben semmi, itt viszont nagyon nehéz ezt elérni, egy ugyanolyan squadnak, minden tűzharc iszonyatosan intenzívnek hat, itt van jelentősége a lövöldözésnek, ha elvesztesz egy a csapatod által erődített pontot akkor azt visszaszerezni nagyon nehéz, nem csak odaszaladsz és kész.

Chivalry: Medieval Warfare

Középkori kaszabolás, olyan mint ey hollywoodi film, ez inkább szórakoztató, de nincs még egy ilyen játék ezért írom.

2015. aug. 18. 12:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Ja, a WoW az jó :)
2015. aug. 18. 12:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Írtátok az AC Brotherhood-ot, na azzal játszottam, egyik haver ideata :D. Valakinek nincs kedve egyszer GTA Online-ozni? Xbox 360-on. Még nem tudok játszani, egyrészt nem aktiváltam a Live-om, másrészt probélák akadtak a Microsoft-nál a 360-as Live-al, meghát a Story-t ha befejezem akkor kezdem az Online-t, mivel az irányítást még szoknom kell. Ha már jól tudok játszani akkor megyek igazi emberek közé :D mert így mindenkinek jobb lesz :S :D
2015. aug. 18. 12:39
 16/21 anonim ***** válasza:
régen a gta volt a kedvencem meg a princ of persia,cod,needforspeed de jött az assassins creed, most jön a 4dik rész amivel játszani fogok most fejeztembe a harmadik részt majdnem megvan benne a 50 órám... amúgy PC-n játszok.
2015. aug. 18. 13:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig a GTA sorozat a kedvenc sorozatom (NFS sorozat, AC sorozat) :) Bár nem játszottam sokat a régiekkel, csak a 3-am aztán jött a San Andreas, aztán Vice City, 4, EFLC, VCS, és most az 5 :D... Közben sokat játszottam a Farming Simulator sorozattal, ETS-el, SP:TSOT :)
2015. aug. 18. 13:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Assassin's Creed összes, GTA V, Skyrim az okot nem írnám le mert mindegyikről oldalakat tudnék írni. Pc-n játszok.
2015. aug. 18. 15:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Ja, ezek a játékok PC-n elég kényelmesek, bár nekem a GTA 5 kontrollerrel is bejött :)
2015. aug. 18. 15:40
 20/21 harcos 089 válasza:

A Far cry 3

Azért mert nagyon jó grafika, játékélmény és már ki is játszottsm 4-szer

GTA V.

Ultra grafika jó story, open world,3 különböző karakter.

Ezek a kedvenc játékaim :)

2017. nov. 6. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!