Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van ilyen játék?

Van ilyen játék?

Figyelt kérdés
Olyan játékot keresek, ami háborús! Főképp másodikvilágháborúsat keresnék, de az alábbi követelményekkel.: Mivel már meguntam a sok FPS játékot, most stratégiait szeretnék, de ha lehet olyat, ahol látom Európát, és onnan kell irányítani a csapataimat, elfoglalgatni a dolgokat, nem pedig a csatatéren irányítgatni. Remélem érthetően leírtam, ha nem akkor leírhatom mégegyszer, jobban megfogalmazva. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 16. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Hearts of Iron III

[link]

2015. aug. 16. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:

tehát nem konkrétan a csatateret/földet akarod látni, hanem a térképet?

Ami kapásból eszembe jutott az ez: [link]

van ennek a sorozatnak egy csomó része.

2015. aug. 16. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen!! Pontosan ilyet kerestem, köszönöm szépen!! :D
2015. aug. 16. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Mivel az elöző hozzászoló beelőzött ezért gondoltam hozzáteszek valami hasznosat :D

A Hearts of Ironnak az alábbi részében ( [link] ) nem csak a Második VH.- ban tudsz játszani (bár van olyan kampány ami azzal is foglalkozik) hanem bármely birodalmat/országot kiválasztva végigjátszhatod a 20. századot, úgyhogy ha kedvet kapsz az első világháborúhoz/hidegháborúhoz később akkor is jó lesz ez.

2015. aug. 16. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Magyarországgal is vihetem? :D
2015. aug. 16. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Az Iron 3-mat most húzom, de a Darkest Hour nincs fenn Ncore-n, vagy hogy írjam be? :"D
2015. aug. 16. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen Magyarország is megy, legalábbis ha jól emlékszem, minden esetre az első vh-s rész megy a Monarchiával, aztán lehet folytatni Magyarországgal szerintem, nagyjából minden ország benne van ami igazából részt vett. Azt nem tudom, hogy lehet leszedni ezekben a dolgokban nem vagyok annyira otthon.
2015. aug. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!