World of tanks: Jpanther 2-t vagy Ferdinand-ot válasszam?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 14:10
1/7 anonim válasza:
Ha mozgékonyabbat akarsz akkor jp2 ha erősebb páncélt akkor ferdi.
2/7 Brandon41 válasza:
Az 1.válaszadónak igaza van. De az a baj hogy mostmár mind a kettőt simán átviszik.nem okoz gondot az átlövése egy nyolcas tanknak belövi ott az egyenes lemezt a ferdinél vagy jgdpanther 2-nélkül pedig a frontját azt csókolom,már aki tudja hogy hol. kell lőni.
3/7 Brandon41 válasza:
Elnézést a sok pontért meg az oda nem illő szavakért csak a telóm hülye és "kíjavítja"
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából a lassú, nehéz tankokhoz vagyok szokva. Viszont, ha átviszik mindkettőt, akkor nincs értelme a lassabbat választani és a jpanthernek legalább ferde a páncélzata, habár kicsi a löveg forgási szöge és csak 5 személyzete van.
2015. aug. 14. 23:21
5/7 anonim válasza:
Nekem Ferdinandom van és nagyon meg vagyok vele elégedve :D
6/7 Brandon41 válasza:
de mindkettőről lehet pattanni nem azt mondom hogy papír minda kettő csak aki tudja hogy hogyan kell meglőni az át is viszi persze ha megvan az elegendő penje
7/7 Brandon41 válasza:
én nekem t28-am volt ( tier 8-as) sokszor pattantak róla volt hogy egy is-4 pattant róla . arról igazán lehet pattanni,mert a tapasztaltlanok alig látnak olyat ás fingjuk nincs hog hol kell belőni, én úgy csináltam vele hogy ha el lőttem magamat akkor addig rángattam a td-t amíg be nem töltött. azért réngattam hogy ne találják el a periszkópomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!