Menta750 kérdése:
Steamen nem tudok vásárolni PayPal-al?
Figyelt kérdés
Maestro kártyám van és csak PayPal-el tudnék vásárolni, de azzal se engedi. Most jelent meg egy új játék a neve 'Rocket League' és nagyon megtetszett, szeretnék vele játszani, de egyszerűen nem tudom megvenni bármit próbálok. Ezt a hibát írja:
''A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra.''
-
Fogalmam sincs mi lehet a baja. És már nagyon szeretnék azzal a játékkal játszani. Mindig csak havernál tudok, úgyhogy már tiszta 'ideg' vagyok. :D
Légyszíves segítsetek!!!!
#steam-paypal-vásárlás-pénz-rocket-league-hiba-maestro-játék-kocsi-error-bank-kártya
2015. aug. 12. 19:34
1/5 anonim válasza:
A Steam amúgy sem kezeli valami jól a PayPalos fizetést, másoknak is gondja van vele. Add oda a hacerodnak az árát, hogy vegye meg neked giftben, ha annyira "ideg" vagy.
2/5 anonim válasza:
Jó kis játék, de pénznyelő lesz... 1hónapja van kint, egy időben kb 100ezren játszanak vele ennek örömére holnap jön is az első fizetős DLC. Van benne kb 30órám, de már unom, az új kozmetikum a DLC-vel jönne, de én tuti nem fizetek azért is... Talán, ja lesz valami értelme a rankednek akkor még jó időtöltéssé válhat. Addig hosszú távra nagyon kevés amit nyújt.
3/5 A kérdező kommentje:
de akkor most mégis mit kéne csinálnom? (a giftelésen kívül)
2015. aug. 12. 20:16
4/5 anonim válasza:
Mastercard vagy Visa kártyával vásárolni.
5/5 anonim válasza:
Lehet ingyen is játszani! ;)
Csak ezt írd be egy NAGY torrent oldalra: Rocket League V1.04 Steam-Rip
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!