Steamen nem tudok vásárolni PayPal-el mert hibát ír ki. Mi lehet a baj?
Mivel Maestro kártyánk van ezért csak PayPal-el tudunk/tudnánk vásárolni de azzal se engedi.
Ezt a hibát írja ki: ''A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra.''
Fogalmam sincs miért csinálja ezt.
Még arra gondoltam, hogy PayPal-en most is be kéne írnunk ezt a 4 jegyű számkódot, de nem tudjuk hova küldték, ha küldtek egyáltalán.
Viszont lehet egy új kódot kérni csak nem vagyok benne biztos, hogy azt hova küldik. :/
És, hogyha beütném ezt a kódot akkor lehetséges, hogy jó lenne a vásárlás? :|
Egyébként a 'Rocket League' nevű játékot szeretném megvenni. Havernál játszottam és nagyon tetszett ! :D
~
Előre is köszi ! :)
A 4 jegyű kódot úgy küldi ki a Paypal, hogy levon a kártyádról egy kis összeget (400 ft talán?), és ennek a tranzakciónak a közleményében szerepel a kód.
De tudtommal paypal fiók nélkül is lehet kártyával fizetni, a hibaüzenet alapján én inkább a bankot kérdezném meg hogy rendben van-e a kártya (vásárlási limit, stb.) internetes vásárláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!