Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vincseszter a végét járja?...

Vincseszter a végét járja? Konkrétan mi az?

Figyelt kérdés
Mi a vincseszter?azt mondták a gépemben a vincseszternek kb 120 napja van hátra(programmal néztem én is)

2015. aug. 11. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
"Csak" a rajta levő adatok semmisülnek meg.
2015. aug. 11. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem az megy tönkre, amin a Windows van, akkor természetesen nincs gond, csak elvesznek róla a cuccaid.
2015. aug. 11. 20:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincs rajt semmi csak az aida64 program azt se használom:D
2015. aug. 11. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk édesmindegy.
2015. aug. 11. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Igazából nekem nem is kellene bele semmit nem csinálok a gépen.Ha tönkremegy bent is hagyhatom nem lesz baj?
2015. aug. 11. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Ó szentséges Szűzanya...

Nézd... nem tudom, hány éves vagy, de most minden bántás nélkül: ismerkedj már meg közelebbről az általad használt eszköz működésével!

Ez kb. olyan, mint ha vennék egy autót, de csak annyit tudnék róla, hogy a gáz gyorsít, a fék meg lassít. Ja, és valami benzinnel, vagy mivel kell feltölteni.

Jó, a hasonlat kicsit torz, de azért alapszinten szerintem illik ismerni azt az eszközt, amit használsz.

Tönkrement eszközt meg nem hagyunk működő gépben, ki tudja, milyen egyéb galibákat okozhat.

Más dolog. Vannak olyan dolgaid a gépen, amik baj lenne, ha elvesznének? Mert ha igen, akkor akármit mutatnak az ilyen gagyi diagnosztikai programok, illik róla biztonsági mentést csinálni. Mert tudod, a legtöbbször nem fog előre szólni a gép, hogy "hé, holnap be fogok dögölni, ments el mindent, amire szükséged van."

2015. aug. 11. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűbben kéne magyarázni neki.

Ha tönkremegy a winchestered, lőttek a Windowsodnak, netezni se fogsz tudni.

2015. aug. 11. 21:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Oké de elmondtam a 2 vincseszter van benne az egyik megy tönkre azon nincs semmi.Ennyit akartam tudni kiszedem majd belőle
2015. aug. 11. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!