Vincseszter a végét járja? Konkrétan mi az?
Ó szentséges Szűzanya...
Nézd... nem tudom, hány éves vagy, de most minden bántás nélkül: ismerkedj már meg közelebbről az általad használt eszköz működésével!
Ez kb. olyan, mint ha vennék egy autót, de csak annyit tudnék róla, hogy a gáz gyorsít, a fék meg lassít. Ja, és valami benzinnel, vagy mivel kell feltölteni.
Jó, a hasonlat kicsit torz, de azért alapszinten szerintem illik ismerni azt az eszközt, amit használsz.
Tönkrement eszközt meg nem hagyunk működő gépben, ki tudja, milyen egyéb galibákat okozhat.
Más dolog. Vannak olyan dolgaid a gépen, amik baj lenne, ha elvesznének? Mert ha igen, akkor akármit mutatnak az ilyen gagyi diagnosztikai programok, illik róla biztonsági mentést csinálni. Mert tudod, a legtöbbször nem fog előre szólni a gép, hogy "hé, holnap be fogok dögölni, ments el mindent, amire szükséged van."
Szerintem egyszerűbben kéne magyarázni neki.
Ha tönkremegy a winchestered, lőttek a Windowsodnak, netezni se fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!