A Mass Effect 2 végen Kelly-t hogy lehet megmenteni?
Figyelt kérdés
Olvastam egy oldalon, hogy a ME3-ban lehet vele találkozni, de nekem a ME2-végén a begyűjtők bázisán összeturmixolták egy kapszulában. (Rajta kívül minden fontosabb személy életben maradt.) Hogy lehet ezt megakadályozni?2015. aug. 11. 17:03
1/9 anonim válasza:
Mikor elrabolják a legénységet, választhatsz, hogy rögtön utánuk mész, vagy előbb felkészülsz. Az előbbi esetben Kelly életben marad, és a Lilith nevű telepes nő hal meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy így van, de ugye ez az elrablás akkor történik amikor a kaszás IFF-ért megyünk, ahol találkozunk Légióval. Miután visszaérünk a küldetésről a csapatot már elrabolták, de Légió még nem lojális. Tehát akkor ő hal meg a suicide mission ba?!
2015. aug. 11. 17:50
3/9 A kérdező kommentje:
De lehet,hogy összekutyultam valamit a sorrendben. xD
2015. aug. 11. 18:00
4/9 anonim válasza:
Légió... rákot lehet kapni ettől a magyarítástól. Amúgy egyből utánuk kell menni, és akkor még időben odaérsz mielőtt bedarálják.
5/9 anonim válasza:
#4: És a Rejtőző Fickó (Illusive Man) milyen? :)
6/9 anonim válasza:
Ne. Kérlek ne. Ezzel túlléptél egy határt, és ezt egy olyan ember mondja, aki Jack-el jött össze a 2 végén.
7/9 anonim válasza:
JACK jól vagy?:)
Amúgy a magyarosítás nagy gondokat okoz pl. nem tok importálni az egyből,és Légió a legion helyett,hát mondjuk ugyan az csak 'magyarosan'amúgy.Én Tali románcoltam.:D
8/9 Unari válasza:
Mi a baj a Légióval. A Bibliából van a neve a Márk evangéliumából. Ezt el is mondja mikor nevet választ magának.
"Mert ezt mondja vala néki: Eredj ki, tisztátalan lélek, ez emberből.
És kérdezé tőle: Mi a neved? És felele az, mondván: Légió a nevem, mert sokan vagyunk"
Ez akármilyen nyelvre fordítva is Légió. A légiónak nincs szinonimája (legnagyobb katonai egység).
A legtalálóbb név az egész játékban. Mondj jobbat egy MI-nek.
9/9 anonim válasza:
Ha még a kaszász IFF-ek telepítésének befejezése előtt felébreszted Légiót (futsz hozzá) akkor meg lehet az ő lojális küldetését is csinálni az öngyilkos küldetés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!