Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League fo legends fps novelese?

League fo legends fps novelese?

Figyelt kérdés
Arrol lenne szo hogy mostanaban nagyon laggol a LOL , hasznaltam game bosstert , drivert frisitettem , es a szamitogepem siman elbirja a LOL-t. RAM okkal nincs gond, egy szoval semmivel ,demegis laggolok , kicsi fps.Mitol lehet?

2015. aug. 11. 00:07
 1/3 anonim válasza:

Nem a RAM a világ..... A videó kártya meg a proci számit..

A lol-t lehet már akár 2 GB Ramon is toltatni..

Vagy a videó kártyád rossz vagy a procid... Ha a videó kártya akkor vagy cseréled vagy teljesen lehúzod a grafikát... Ha a proci akkor veszel újat minimum 2 GHz... Vagy net lagg-ping lagg van aminek az oka az internet lassúsága.. Ha lassú a neted semmit nem tudsz vele csinálni csak nagyobbat venni. És ilyen minden féle Game Boostereket ne próbálj semmit nem használnak csak elhitetik veled, hogy igen.... :D Próbáld úgy játszani, hogy minden más be van zárva (feladat kezelő ben mindent ami furcsa és szerinted nem kell) húzzál le mindent 0-ra a lol grafikában és lassan emelgesd fel a dolgokat és ahol ok az FPS ott hagyod :D De amig nem jó szerintem ne LoL-oz mert ugye te leszel jobban leszidva a csapattársaidtól. :D

2015. aug. 11. 01:54
 2/3 A kérdező kommentje:
hat a procim i7 , gondolom azzal nincs gond , a vodeo kartyam meg AMD radeon R7 M265 , es ram meg van 6
2015. aug. 12. 00:07
 3/3 anonim válasza:

Az 1.Ha ilyen vidikártyád van akkor nehezen lehet kevés az fps és szerintem az a gond,hogy egy HDD-d van és nem több egy 7200-esnél ha ilyen géped van szerintem egy SSD nem sok neked... leírnád az alaplap típusát?

A 2. Az is valószínű,hogy a neted gyenge és sok a pnmsg.Ha ezeket az adatokat leírnád tudnék segíteni.

2015. aug. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!