Five nights at freddy's fanok? (Tudom, hogy ez a mondat így szar, de kérdőjel nélkül a rendszer nem fogadja el és nem írja ki a kérdést)
Figyelt kérdés
Nagy vitába keveredtem a tesómmal, az egyikünk Golden Freddy-t preferálja, a másikunk Springtrapot. (Golden Bonnie) Ti ki mellett döntenétek? Egy szavazással szeretnénk eldönteni (itt a gyakorikérdéseken), hogy kinek a pártoltja a népszerűbb. Válaszotokhoz (ha lehet) egy rövid indoklást is kérnénk. Trollok; húzzatok! Előre is köszönjük a segítségeteket!
15/L
2015. aug. 10. 22:59
1/4 anonim válasza:
Én golden fredyt szeretem jobban.Minxen fnaf jatekban o a favoritom.
2/4 anonim válasza:
Golden Freddy mert ő az egyik fő karakter és nightmare fredbear (aki ugyanúgy goldie) ő a kedvencem.
3/4 anonim válasza:
Egyértelműen Golden Freddy a játék arca de a négyben Plushtrap avagy Golden Bonnie a legkegyetlenebb aki amúgy Springtrap :D Szóval Bonnie
4/4 anonim válasza:
Springtrapot nem szeretik mert ugymod ,,tul ilyeszto,,
a tobbit megtudtak csinalni hogy cuki,edes,kedves,baratsagos legyen
(boccs az ekezetek miatt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!